Kristijano je veliki car!

Ovaj dečak je bio presrećan! Kristijana Ronalda možete da volite ili ne volite, ali morate da ga poštujete i da mu priznate da je gospodin. Posebno kada je reč o deci! Pogledjate kako je surećio ovog klinca na turneji u Singapuru.

Fudbal 22.07.2019 | 21:18
Kristijano je veliki car!
Jedan od najboljih fudbalera današnjice (po mnogima i svih vremena), Kristijano Ronaldoima poseban odnos prema deci.

Neretko se Ronaldo uključuje u humanitarne akcije, pomaže, nije mu teško da se fotografiše sa klincima do iznemoglosti, daje autograme, a videli ste svi bar jedan snimak kako se odnosi prema mališanima koji izađu sa timovima pred početak utakmica, voli sa njima da se šali, ćaska, smeje...

Zato, ovaj krunisani kralj fudbala, zaslužuje aplauz gde god da se pojavi, a to što je takav prema deci veliki mu je plus u trci sa ostalim fudbalerima. Jer, fudbaler nije samo majstor sa loptom, treba da poseduje i druge vrline.

U prilog ovoj tezi je i ponašanje Ronalda na utakmici Juvensut - Totenhem tokom turneje po Singapuru.

Nakon što je izašao iz igre, dečak je preskočio tribinu, pretrčao ceo teren, da bi došao na klupu sa rezervnim igračima Juventusa. Ronaldo je lepo dočekao "padobranca" - smestio ga pored sebe, nasmejan. Učinio je ovom dečkiću DOGAĐAJ života.

Trener Juventusa Mauricio Sari pohvalio je obezbeđenje što je dopustilo dečaku da dotrči do idola:

"Uplašio sam se da će ga se obezbeđenje dočepati, ali nije. Kada dete utrći na teren, to nije uletanje, već TRENUTAK RADOSTI", rekao je Sari.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar