Партизанов топ тандем у настајању!

Бамби - Сума! Јунаци тријумфа црно-белих имају реч. . .

Фудбал 22.07.2019 | 19:24
Партизанов топ тандем у настајању!
Партизан је на коректан начин одрадио посао на почетку првенства. Савладана је Инђија (1:0), у мечу који су црно-бели могли много раније да преломе. Ипак, навијачи црно-белих видели су напредак у односу на прошлу годину, као и тандем у настајању. Говоримо о Зорану Тошићу и Сејдуби Суми. Сарадња двојице офанзивних везиста допринела је победоносном голу, а у још неколико ситуација бивши репрезентативац Србије и пробуђени Африканац су изиграли одбрану тима из Срема.

Леп наговештај, мада је јасно да црно-бели још нису показали потенцијал којим располажу.

„Код гола је стварно била лепа акција. Сума је одлично прошао и асистирао. Имали смо много шанси у првом полувремену. Штета што раније нисмо обезбедили већу залиху и мирније завршили утакмицу. Тек је почетак првенства, нисмо још максимално припремљени. Ове прве утакмице су увек најтеже јер су такмичарске, бодови се лако губе, а тек улазимо у њих после периода припрема на којима се ради по другом моделу. Сигурно да ћемо изгледати боље како време буде одмицало“, јасан је био Зоран Тошић.

Морао је популарни Бамби још једном да похвали Суму због одличне сарадње.

"Верујем да ћемо и даље добро сарађивати и да ће Сума бити један од носилаца наше игре. Садик је још у фази привикавања и упознавања. Данас је имао неколико лепих поигравања и шанси, али доћи ће и голови“,додао је Тошић.

Гробари су уверени да Сума може далеко боље. Међутим, за разлику од првог мандата у Хумској некадашњи члан Слоавана је стално био у епицентру дешавања. Тражио је лопту, тражио је саиграче како би их директним пасом спојио са голом. Једном је успео, неколико пута су центиметри одлучивали.

„Била је велика врућина и уопште није било лако ни мени ни саиграчима у првом полувремену, али како је време одмицало могу бити задовољан и својом игром после дуго времена. У мени постоји жеља за напретком и драго ми је да се то већ види на терену. Што се тиче Садика никада није лако одиграти прву утакмицу јер су очекивања велика, а сваком играчу је потребан период адаптације на лигу, терен, концепцију…Труди се, верује у себе и добар је момак што је итекако важно“, рекао је Сума за званични сајт.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар