Partizanov top tandem u nastajanju!

Bambi - Suma! Junaci trijumfa crno-belih imaju reč. . .

Fudbal 22.07.2019 | 19:24
Partizanov top tandem u nastajanju!
Partizan je na korektan način odradio posao na početku prvenstva. Savladana je Inđija (1:0), u meču koji su crno-beli mogli mnogo ranije da prelome. Ipak, navijači crno-belih videli su napredak u odnosu na prošlu godinu, kao i tandem u nastajanju. Govorimo o Zoranu Tošiću i Sejdubi Sumi. Saradnja dvojice ofanzivnih vezista doprinela je pobedonosnom golu, a u još nekoliko situacija bivši reprezentativac Srbije i probuđeni Afrikanac su izigrali odbranu tima iz Srema.

Lep nagoveštaj, mada je jasno da crno-beli još nisu pokazali potencijal kojim raspolažu.

„Kod gola je stvarno bila lepa akcija. Suma je odlično prošao i asistirao. Imali smo mnogo šansi u prvom poluvremenu. Šteta što ranije nismo obezbedili veću zalihu i mirnije završili utakmicu. Tek je početak prvenstva, nismo još maksimalno pripremljeni. Ove prve utakmice su uvek najteže jer su takmičarske, bodovi se lako gube, a tek ulazimo u njih posle perioda priprema na kojima se radi po drugom modelu. Sigurno da ćemo izgledati bolje kako vreme bude odmicalo“, jasan je bio Zoran Tošić.

Morao je popularni Bambi još jednom da pohvali Sumu zbog odlične saradnje.

"Verujem da ćemo i dalje dobro sarađivati i da će Suma biti jedan od nosilaca naše igre. Sadik je još u fazi privikavanja i upoznavanja. Danas je imao nekoliko lepih poigravanja i šansi, ali doći će i golovi“,dodao je Tošić.

Grobari su uvereni da Suma može daleko bolje. Međutim, za razliku od prvog mandata u Humskoj nekadašnji član Sloavana je stalno bio u epicentru dešavanja. Tražio je loptu, tražio je saigrače kako bi ih direktnim pasom spojio sa golom. Jednom je uspeo, nekoliko puta su centimetri odlučivali.

„Bila je velika vrućina i uopšte nije bilo lako ni meni ni saigračima u prvom poluvremenu, ali kako je vreme odmicalo mogu biti zadovoljan i svojom igrom posle dugo vremena. U meni postoji želja za napretkom i drago mi je da se to već vidi na terenu. Što se tiče Sadika nikada nije lako odigrati prvu utakmicu jer su očekivanja velika, a svakom igraču je potreban period adaptacije na ligu, teren, koncepciju…Trudi se, veruje u sebe i dobar je momak što je itekako važno“, rekao je Suma za zvanični sajt.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar