Сари вс Роналдо, да ли је фрка већ почела?!

Ситуација која је изазвала полемику у јавности на Апенинима. . .

Фудбал 22.07.2019 | 16:52
Сари вс Роналдо, да ли је фрка већ почела?!
Маурисију Сарију је било потребан само један пријатељски меч да осети тежину коју су собом носи клупа Јувентуса. И то не због игре и резултата, који је против Тотенхема био у другом плану, већ због ситуације из 63. минута, која је показала колико ће темпераментном стратегу бити тешко да руководи свлачионицом Старе даме.

Италијани су већ почели да дижу прашину због тренутка у којем је замењен Кристијано Роналдо. Португалац је имао кратак разговор са Саријем, који није деловао нимало пријатно. Италијански медији су покушавали да протумаче о чему је била реч, с обзиром да је Сари након Роналдовог арогантног одговора слегао раменима. Један од најбољих играча данашњице као да је ставио до знања Сарију да му нимало не прија када га мењају, чак ни када су у питању пријатељски мечеви.

Ипак, Саријеве изјаве након меча нису одавале никакву врсту нетрпељивости између њега и Португалца.

"Кристијано је најбољи играч нашег тима, тако да морамо добро да се организујемо. Осталих десет играча треба да учествује у одбранбеној фази, али он може да буде свуда на терену. Он је најбољи играч и мислим да је за њега веома важно да буде слободан на терену", рекао је Сари.

Стара дама већ у среду игра пријатељски меч са Интером на Интернационалном купу шампиона, када ће посебна пажња јавности бити стављена на однос тренера и најбољег играча Бјанконера.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар