Sari vs Ronaldo, da li je frka već počela?!

Situacija koja je izazvala polemiku u javnosti na Apeninima. . .

Fudbal 22.07.2019 | 16:52
Sari vs Ronaldo, da li je frka već počela?!
Maurisiju Sariju je bilo potreban samo jedan prijateljski meč da oseti težinu koju su sobom nosi klupa Juventusa. I to ne zbog igre i rezultata, koji je protiv Totenhema bio u drugom planu, već zbog situacije iz 63. minuta, koja je pokazala koliko će temperamentnom strategu biti teško da rukovodi svlačionicom Stare dame.

Italijani su već počeli da dižu prašinu zbog trenutka u kojem je zamenjen Kristijano Ronaldo. Portugalac je imao kratak razgovor sa Sarijem, koji nije delovao nimalo prijatno. Italijanski mediji su pokušavali da protumače o čemu je bila reč, s obzirom da je Sari nakon Ronaldovog arogantnog odgovora slegao ramenima. Jedan od najboljih igrača današnjice kao da je stavio do znanja Sariju da mu nimalo ne prija kada ga menjaju, čak ni kada su u pitanju prijateljski mečevi.

Ipak, Sarijeve izjave nakon meča nisu odavale nikakvu vrstu netrpeljivosti između njega i Portugalca.

"Kristijano je najbolji igrač našeg tima, tako da moramo dobro da se organizujemo. Ostalih deset igrača treba da učestvuje u odbranbenoj fazi, ali on može da bude svuda na terenu. On je najbolji igrač i mislim da je za njega veoma važno da bude slobodan na terenu", rekao je Sari.

Stara dama već u sredu igra prijateljski meč sa Interom na Internacionalnom kupu šampiona, kada će posebna pažnja javnosti biti stavljena na odnos trenera i najboljeg igrača Bjankonera.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar