Најава боље сезоне: Радоњић погодио као у Звезди!

Српски репрезентативац донео тријумф Олимпику против Сент Етјена – 2:1.  Најава бољих дана: Радоњић дао гол, избегао пољубац! Сјајан гол репрезентативца Србије након ког му је Паје први потрчао у загрљај. . .

Фудбал 22.07.2019 | 16:14
Најава боље сезоне: Радоњић погодио као у Звезди!
Мучио се Немања Радоњић у премијерној сезони у Олимпику из Марсеља. Момак плаћен 12.000.000 евра није стигао да упише асистенцију или гол у званичним мечевима, није имао ни праву релацију с тренером Рудијем Гарсијом. Ипак, ноћас је најавио да би могао да се врати на ниво из Црвене звезде.

Олимпик је у пријатељском мечу у Вашингтону био бољи од Сент Етјена (2:1), а победоносни погодак дело је репрезентативца Србије. Играо се 72. минут меча када је Радоњић добио лопту на позицији левог крила, у трку лажњаком мајсторски избацио двојицу играча и онда извршио егзекуцију.

Видећемо хоће ли после овога гола рођени Нишлија успети да се избори за статус код новог тренера Виллас-Боаса. Наредни меч Олимпик из Марсеља игра против Ди Си Јунајтеда.

Поред Радоњића стрелац за екипу са Велодрома био је Паје у 12. минуту, али је Сент Етјен изједначио само четири минута касније.



Марсељ је освојио припремни турнир у Вашингтону!

У финалу такмичења у организацији Лиге 1 и компаније "ЕА Спортс" - Олимпик је савладао Сент Етјен 2:1 (1:1) захваљујући поготку српског репрезентативца Немање Радоњића.

Брзоноги фудбалер је ушао са левог бока у средину, нанизао неколико играча, а потом упутио неодбрањив шут за вођство у 74. минуту. Није било више погодака до краја утакмице, па је његова екипа подигла симболични трофеј.

Ово је веома важан гол за Немању Радоњића пошто ће сигурно оставити утисак на новог тренера Андреа Виљаса-Боаша, пошто је претходна сезона била неуспешна.

Није се наиграо код Рудија Гарсије, причало се о одласку, али сада је ситуација другачија.

Занимљиво је да је три од четири гола за Марсељ на турниру (победе над Бордоом и Сент Етјеном) постигао Димитри Паје који се одлично забавља на припремама, а пре прве утакмице у Вашингтону шокирао је свог саиграча Буну Сара.

Док су чекали да истрче на терен, изненада му је пришао и пољубио га у уста, на шта је Сенегалац остао у чуду, као и остали саиграчи...

Паје је притрчао први Радоњићу након гола за победу, али није било изненађења за Србина!

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар