Najava bolje sezone: Radonjić pogodio kao u Zvezdi!

Srpski reprezentativac doneo trijumf Olimpiku protiv Sent Etjena – 2:1.  Najava boljih dana: Radonjić dao gol, izbegao poljubac! Sjajan gol reprezentativca Srbije nakon kog mu je Paje prvi potrčao u zagrljaj. . .

Fudbal 22.07.2019 | 16:14
Najava bolje sezone: Radonjić pogodio kao u Zvezdi!
Mučio se Nemanja Radonjić u premijernoj sezoni u Olimpiku iz Marselja. Momak plaćen 12.000.000 evra nije stigao da upiše asistenciju ili gol u zvaničnim mečevima, nije imao ni pravu relaciju s trenerom Rudijem Garsijom. Ipak, noćas je najavio da bi mogao da se vrati na nivo iz Crvene zvezde.

Olimpik je u prijateljskom meču u Vašingtonu bio bolji od Sent Etjena (2:1), a pobedonosni pogodak delo je reprezentativca Srbije. Igrao se 72. minut meča kada je Radonjić dobio loptu na poziciji levog krila, u trku lažnjakom majstorski izbacio dvojicu igrača i onda izvršio egzekuciju.

Videćemo hoće li posle ovoga gola rođeni Nišlija uspeti da se izbori za status kod novog trenera Villas-Boasa. Naredni meč Olimpik iz Marselja igra protiv Di Si Junajteda.

Pored Radonjića strelac za ekipu sa Velodroma bio je Paje u 12. minutu, ali je Sent Etjen izjednačio samo četiri minuta kasnije.



Marselj je osvojio pripremni turnir u Vašingtonu!

U finalu takmičenja u organizaciji Lige 1 i kompanije "EA Sports" - Olimpik je savladao Sent Etjen 2:1 (1:1) zahvaljujući pogotku srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića.

Brzonogi fudbaler je ušao sa levog boka u sredinu, nanizao nekoliko igrača, a potom uputio neodbranjiv šut za vođstvo u 74. minutu. Nije bilo više pogodaka do kraja utakmice, pa je njegova ekipa podigla simbolični trofej.

Ovo je veoma važan gol za Nemanju Radonjića pošto će sigurno ostaviti utisak na novog trenera Andrea Viljasa-Boaša, pošto je prethodna sezona bila neuspešna.

Nije se naigrao kod Rudija Garsije, pričalo se o odlasku, ali sada je situacija drugačija.

Zanimljivo je da je tri od četiri gola za Marselj na turniru (pobede nad Bordoom i Sent Etjenom) postigao Dimitri Paje koji se odlično zabavlja na pripremama, a pre prve utakmice u Vašingtonu šokirao je svog saigrača Bunu Sara.

Dok su čekali da istrče na teren, iznenada mu je prišao i poljubio ga u usta, na šta je Senegalac ostao u čudu, kao i ostali saigrači...

Paje je pritrčao prvi Radonjiću nakon gola za pobedu, ali nije bilo iznenađenja za Srbina!

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar