Дегенек дебитује већ против Хелсиникија?!

Вечерас пада одлука. . .

Фудбал 23.07.2019 | 08:00
Дегенек дебитује већ против Хелсиникија?!
Ангажовањем Милоша Дегенека на једногодишњу позајмицу Црвена звезда је склопила одбрана за наредну сезону. Јавност очекује да, као у првом мандату, репрезентативац Аустралије, затегне последњу линију тима и са Немањом Милуновићем, чини тандем достојан напада на Лигу шампиона.

Иако још није раширио Звездин шал постоји могућност да момак из Книна буде у комбинацији за двомеч против Хелсинкија. Црвена звезда има право да на листу лиценцираних играча за друго коло квалификација за Лигу шампиона дода ново име 24 сата пре почетка првог дуела.

Међутим, коначну реч ће вечерас дати шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић. Уколико се одлучи да допише Дегенека, тренер црвено-белих мораће са листа да скине неког од лиценцираних играча.  

На листи за Хелсники место мора да задржи Марко Гобељић како би почела да му тече суспензија. Такође, вероватно ће Милојевић желети да има на располагању два десна бека, тако да је поред Стојковића сигуран и Гајић. Слична је ситуација и на супротној страни, где је поред Родића и Жандер.

Радован Панков се опоравио од повреде, тако да ће Владан Милојевић вечерас донети коначну одлуку.

И ако буде лиценциран за Хелсинки тешко је очекивати да Дегенек дебитује у среду вече. Пре ће минуте добити у главном граду Финске (посебно ако црвено-бели буду имали добар резултат из Београда) како би осетио екипу пре трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Добра ствар је што је Дегенек имао континуитет игара у Ал Хилалу, био је стандардан као штопер и задњи везни. Све се променило доласком Развана Луческуа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар