Degenek debituje već protiv Helsinikija?!

Večeras pada odluka. . .

Fudbal 23.07.2019 | 08:00
Degenek debituje već protiv Helsinikija?!
Angažovanjem Miloša Degeneka na jednogodišnju pozajmicu Crvena zvezda je sklopila odbrana za narednu sezonu. Javnost očekuje da, kao u prvom mandatu, reprezentativac Australije, zategne poslednju liniju tima i sa Nemanjom Milunovićem, čini tandem dostojan napada na Ligu šampiona.

Iako još nije raširio Zvezdin šal postoji mogućnost da momak iz Knina bude u kombinaciji za dvomeč protiv Helsinkija. Crvena zvezda ima pravo da na listu licenciranih igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona doda novo ime 24 sata pre početka prvog duela.

Međutim, konačnu reč će večeras dati šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević. Ukoliko se odluči da dopiše Degeneka, trener crveno-belih moraće sa lista da skine nekog od licenciranih igrača.  

Na listi za Helsniki mesto mora da zadrži Marko Gobeljić kako bi počela da mu teče suspenzija. Takođe, verovatno će Milojević želeti da ima na raspolaganju dva desna beka, tako da je pored Stojkovića siguran i Gajić. Slična je situacija i na suprotnoj strani, gde je pored Rodića i Žander.

Radovan Pankov se oporavio od povrede, tako da će Vladan Milojević večeras doneti konačnu odluku.

I ako bude licenciran za Helsinki teško je očekivati da Degenek debituje u sredu veče. Pre će minute dobiti u glavnom gradu Finske (posebno ako crveno-beli budu imali dobar rezultat iz Beograda) kako bi osetio ekipu pre trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dobra stvar je što je Degenek imao kontinuitet igara u Al Hilalu, bio je standardan kao štoper i zadnji vezni. Sve se promenilo dolaskom Razvana Lučeskua.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar