Принц Џорџ пуни данас шест година

Британски принц Џорџ данас пуни шест година, а његови родитељи су објавили слике слављеника у фудбалском дресу Енглеске да би обележили ову прилику.

Забава 22.07.2019 | 09:56
Принц Џорџ пуни данас шест година
На две фотографије које је снимила његова мајка, млади члан краљевске породице налази се у врту њихове Кенсингтон палате у центру у Лондона, док је на другој на породичном одмору.



Рођендан трећег у реду наследника британске краљице није мала ствар, а овај догађај веома је важан и краљици. Кад год мали принц спава у бакингемској палати, краљица Елизабета ИИ оставља му у подножју кревета поклоне. Прабаба проналази разне начине да са наследником проводи што више времена, а њено срце принц је освојио још од када је почео да је зове "Ган, Ган".

Извор близак краљевској породици описао је малог принца као дечака који има прилично јак карактер, али је истовремено и веома стидљив. Претпоставља се да је управо то разлог зашто је одлучио да се мало породично окупљање одржи у Анмер Холу где ће се одржати прослава његовог шестог рођендана.

Наводно му је омиљена особа у породици његов ујак Мајкл Тиндал. Принц највише воли да проводи време са својом мајком, да прави пицу и да проводи време у дворишту. То што је мали дечак посвећен природи нарочито радује његовог деду принца Чарлса.

Џорџ је настарији од троје деце принца Вилијама и његове жене Кејт Мидлтон.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

22.07.2019 09:10

да будес здрав и зив пуно љета и година и да ти Бог да памет , да не будес као твоји преци, да некада поведес ВБ у правом смеру .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

22.07.2019 20:04

Да будес зив и здрав и да не лицис на деку.