Princ Džordž puni danas šest godina

Britanski princ Džordž danas puni šest godina, a njegovi roditelji su objavili slike slavljenika u fudbalskom dresu Engleske da bi obeležili ovu priliku.

Zabava 22.07.2019 | 09:56
Princ Džordž puni danas šest godina
Na dve fotografije koje je snimila njegova majka, mladi član kraljevske porodice nalazi se u vrtu njihove Kensington palate u centru u Londona, dok je na drugoj na porodičnom odmoru.



Rođendan trećeg u redu naslednika britanske kraljice nije mala stvar, a ovaj događaj veoma je važan i kraljici. Kad god mali princ spava u bakingemskoj palati, kraljica Elizabeta II ostavlja mu u podnožju kreveta poklone. Prababa pronalazi razne načine da sa naslednikom provodi što više vremena, a njeno srce princ je osvojio još od kada je počeo da je zove "Gan, Gan".

Izvor blizak kraljevskoj porodici opisao je malog princa kao dečaka koji ima prilično jak karakter, ali je istovremeno i veoma stidljiv. Pretpostavlja se da je upravo to razlog zašto je odlučio da se malo porodično okupljanje održi u Anmer Holu gde će se održati proslava njegovog šestog rođendana.

Navodno mu je omiljena osoba u porodici njegov ujak Majkl Tindal. Princ najviše voli da provodi vreme sa svojom majkom, da pravi picu i da provodi vreme u dvorištu. To što je mali dečak posvećen prirodi naročito raduje njegovog dedu princa Čarlsa.

Džordž je nastariji od troje dece princa Vilijama i njegove žene Kejt Midlton.

B 92
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

22.07.2019 09:10

da budes zdrav i ziv puno ljeta i godina i da ti Bog da pamet , da ne budes kao tvoji preci, da nekada povedes VB u pravom smeru .

ODGOVORITE
Name

MM

22.07.2019 20:04

Da budes ziv i zdrav i da ne licis na deku.