Ноле на Корчули

Тениски ас Новак Ђоковић после Вимблдона отишао на Јадран.

Забава 22.07.2019 | 09:49
Ноле на Корчули
НАЈБОЉИ светски тенисер Новак Ђоковић је после освајања Вимблдона отишао на заслужени одмор - на крстарење Јадранским морем. Одмара се породично, а прва станица била му је Корчула.

Дружењем са српским тенисером похвалио се кувар једног рибљег ресторана на том острву, објавивши фотографију на друштвеним мрежама. И портал "Корчула онлајн" објавио је неколико Нолетових фотографија, како позира са мештанима и децом која су га препознала, на мајушном острву Врник.

Новакова супруга Јелена објавила је на инста-сторију своју и Новакову фотографију како на броду читају хрватски "Јутарњи лист", тачније велики текст на средњим странама о Ђоковићевој исхрани, под насловом "Једи као Ноле".

Он је са клапом запевао хит Оливера Драгојевића "Кад ми дођеш ти". Познати тенисер је и сам, у твиту, признао да му боље иде тенис него певање.

Иначе, Новак је већ неколико пута говорио како је јадранска обала најлепша на свету, а нарочито је хвалио острва између Дубровника и Корната.



Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

22.07.2019 09:12

јој када ти пусте томпсона па те баце у море исарају ауто ексером и напису на њему "уби србина" , пљуне ти конобар у пице .... цццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

@јоја

24.07.2019 06:27

Па није он чистокрвни Србин па да му то раде....Отац Црногорац а матер Хрватица, он са српством нема ништа.Он је класични Србијанац а не Србин...