Nole na Korčuli

Teniski as Novak Đoković posle Vimbldona otišao na Jadran.

Zabava 22.07.2019 | 09:49
Nole na Korčuli
NAJBOLjI svetski teniser Novak Đoković je posle osvajanja Vimbldona otišao na zasluženi odmor - na krstarenje Jadranskim morem. Odmara se porodično, a prva stanica bila mu je Korčula.

Druženjem sa srpskim teniserom pohvalio se kuvar jednog ribljeg restorana na tom ostrvu, objavivši fotografiju na društvenim mrežama. I portal "Korčula onlajn" objavio je nekoliko Noletovih fotografija, kako pozira sa meštanima i decom koja su ga prepoznala, na majušnom ostrvu Vrnik.

Novakova supruga Jelena objavila je na insta-storiju svoju i Novakovu fotografiju kako na brodu čitaju hrvatski "Jutarnji list", tačnije veliki tekst na srednjim stranama o Đokovićevoj ishrani, pod naslovom "Jedi kao Nole".

On je sa klapom zapevao hit Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti". Poznati teniser je i sam, u tvitu, priznao da mu bolje ide tenis nego pevanje.

Inače, Novak je već nekoliko puta govorio kako je jadranska obala najlepša na svetu, a naročito je hvalio ostrva između Dubrovnika i Kornata.



Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

22.07.2019 09:12

joj kada ti puste tompsona pa te bace u more isaraju auto ekserom i napisu na njemu "ubi srbina" , pljune ti konobar u pice .... cccc

ODGOVORITE
Name

@joja

24.07.2019 06:27

Pa nije on čistokrvni Srbin pa da mu to rade....Otac Crnogorac a mater Hrvatica, on sa srpstvom nema ništa.On je klasični Srbijanac a ne Srbin...