Ебесилио у Џеј Лиги!

Трансфер би требало да буде реализован током ове седмице.

Фудбал 22.07.2019 | 09:54
Ебесилио у Џеј Лиги!
Дошло је време да се растану Црвена звезда и Лоренцо Ебесилио. Цело лето се прича о одласку холандског везисте, помињали су се бројне дестинације, али некадашњи члан Ајакса каријеру би требало да настави у Јапану. На Маракани су добили чврста уверења да ће понуда за Ебесилиа ускоро стижи, и да ће задовољити њихове прохтеве који нису велики.

Црвена звезда тешко да ће извући уложени новац у Ебесилија, пошто је прошлог лета плаћен  600.000 евра Апоелу из Никозије. Међутим, свесни су у Звезди да морају што пре да реагују и ослободе место странца, пошто Ебесилио није у плановима Владана Милојевића.

Искусни Холанађанин је стигао у Звезду са ореолом великог појачања. Међутим, почео је да губи статус после прве утакмице са Спартаком из Трнаве у Београду. На његову малу минутажу утицале су и бројне повреде, као и проблеми са килажом. И после ових летњих припрема ништа се није битније променило. Тешко би Ебесилио стигао до такмичарских минута, иако је у неким пријатељским мечевима демонстрирао квалитет – моћну технику и добар ударац. Чак и играчи Црвене звезде кажу да је уз Марка Марина највећи мајстор у екипи. Само кад хоће.

У прошлој сезони одиграо је 19 утакмица у Суперлиги. Постигао је два гола и имао осам астенција. Уписао је асистенцију и у Паризу на гостовању ПСЖ-у.

Трансфер Лоренца Ебесилија би требало да буде реализован ове седмице.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар