Ebesilio u Džej Ligi!

Transfer bi trebalo da bude realizovan tokom ove sedmice.

Fudbal 22.07.2019 | 09:54
Ebesilio u Džej Ligi!
Došlo je vreme da se rastanu Crvena zvezda i Lorenco Ebesilio. Celo leto se priča o odlasku holandskog veziste, pominjali su se brojne destinacije, ali nekadašnji član Ajaksa karijeru bi trebalo da nastavi u Japanu. Na Marakani su dobili čvrsta uverenja da će ponuda za Ebesilia uskoro stiži, i da će zadovoljiti njihove prohteve koji nisu veliki.

Crvena zvezda teško da će izvući uloženi novac u Ebesilija, pošto je prošlog leta plaćen  600.000 evra Apoelu iz Nikozije. Međutim, svesni su u Zvezdi da moraju što pre da reaguju i oslobode mesto stranca, pošto Ebesilio nije u planovima Vladana Milojevića.

Iskusni Holanađanin je stigao u Zvezdu sa oreolom velikog pojačanja. Međutim, počeo je da gubi status posle prve utakmice sa Spartakom iz Trnave u Beogradu. Na njegovu malu minutažu uticale su i brojne povrede, kao i problemi sa kilažom. I posle ovih letnjih priprema ništa se nije bitnije promenilo. Teško bi Ebesilio stigao do takmičarskih minuta, iako je u nekim prijateljskim mečevima demonstrirao kvalitet – moćnu tehniku i dobar udarac. Čak i igrači Crvene zvezde kažu da je uz Marka Marina najveći majstor u ekipi. Samo kad hoće.

U prošloj sezoni odigrao je 19 utakmica u Superligi. Postigao je dva gola i imao osam astencija. Upisao je asistenciju i u Parizu na gostovanju PSŽ-u.

Transfer Lorenca Ebesilija bi trebalo da bude realizovan ove sedmice.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar