Кузмић је ван животне опасности

Црвена звезда саопштила је да је стање повређеног играча све боље.

Србија 21.07.2019 | 15:22
Кузмић је ван животне опасности
Огњен Кузмић налази се ван животне опасности и сутра ће напустити шок собу, први пут након саобраћајне несреће прошлог викенда, када је задобио озбиљне повреде.

"Огњен Кузмић осећа се знатно боље и у понедељак ће бити премештен из шок собе Ургентног центра на одељење интензивне неге. Од петка је у потпуно свесном стању, комуницира са члановима своје породице и лекарима који су задужени за његов опоравак", наводи се на сајту клуба.

Црвена звезда је пренела и да је кошаркаш сада ван животне опасности.

"Према проценама лекарског тима, Огњен је сада потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша. Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током дана Кузмић би могао и први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на ноге, што је изузетан помак", пише у саопштењу Црвене звезде, која је изразила задовољство и због лепих вести из Бањалуке да се Кузмићев пријатељ који је са њим био у аутомобилу и тешко је повређен, такође пробудио из коме.

(Мондо.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Питање

21.07.2019 13:38

Ста је са његовим сапутниким? Обицан смртник, па није битан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кноx

21.07.2019 18:56

Имас право процитати цланак до краја...

Name

Ре: Кноx

22.07.2019 00:02

Ајдеее! А, помиње ли се у Србији да су само својом присебношћу преживјели боксер и његов кум из Приједора у другом ауту, који су повријеђени трчали 300 метара да покушају ову двојицу извући из смрсканог Поршеа?! Неее, ма какви! Свијет се врти само око парајлија! ФУУУЈ!

Name

МИМИ

21.07.2019 19:21

Хвала Богу

ОДГОВОРИТЕ