Kuzmić je van životne opasnosti

Crvena zvezda saopštila je da je stanje povređenog igrača sve bolje.

Srbija 21.07.2019 | 15:22
Kuzmić je van životne opasnosti
Ognjen Kuzmić nalazi se van životne opasnosti i sutra će napustiti šok sobu, prvi put nakon saobraćajne nesreće prošlog vikenda, kada je zadobio ozbiljne povrede.

"Ognjen Kuzmić oseća se znatno bolje i u ponedeljak će biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra na odeljenje intenzivne nege. Od petka je u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak", navodi se na sajtu kluba.

Crvena zvezda je prenela i da je košarkaš sada van životne opasnosti.

"Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom dana Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na noge, što je izuzetan pomak", piše u saopštenju Crvene zvezde, koja je izrazila zadovoljstvo i zbog lepih vesti iz Banjaluke da se Kuzmićev prijatelj koji je sa njim bio u automobilu i teško je povređen, takođe probudio iz kome.

(Mondo.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pitanje

21.07.2019 13:38

Sta je sa njegovim saputnikim? Obican smrtnik, pa nije bitan?

ODGOVORITE
Name

Knox

21.07.2019 18:56

Imas pravo procitati clanak do kraja...

Name

Re: Knox

22.07.2019 00:02

Ајдеее! А, помиње ли се у Србији да су само својом присебношћу преживјели боксер и његов кум из Приједора у другом ауту, који су повријеђени трчали 300 метара да покушају ову двојицу извући из смрсканог Поршеа?! Неее, ма какви! Свијет се врти само око парајлија! ФУУУЈ!

Name

MIMI

21.07.2019 19:21

Hvala Bogu

ODGOVORITE