КК ЦЗ: Кузмић све боље, Илић се пробудио из коме!

КК Црвена звезда обавестио је јавност да се кошаркаш Огњен Кузмић осећа знатно боље.

Кошарка 21.07.2019 | 15:17
КК ЦЗ: Кузмић све боље, Илић се пробудио из коме!
Из клуба се наводи да ће Кузмић у понедељак бити премештен из шок собе Ургентног центра у одељење интензивне неге те здравствене установе.

"Кузмић је од петка у потпуно свесном стању, комуницира са члановима своје породице и лекарима који су задужени за његов опоравак, и којима КК Црвена звезда још једном исказује огромну захвалност на свему што чине како би се Огњен што пре у потпуности опоравио", наводи се из клуба.

Према проценама лекарског тима, Огњен је потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша. Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током данашњег дана, Кузмић би могао и по први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на своје ноге, што је изузетан помак и напредак за само 7 дана од када је репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде пребачен у Београд са тешким повредама опасним по живот.

Додаје се и да је Кузмићев пријатељ Богдан Илић, који је несрећне вечери био са Огњеном у колима, ван животне опасности.

"Клуб овом приликом изражава велико задовољство и инфромацијом коју је добио од лекара из Бања Луке и породице Богдана Илића, са којима је такође у свакодневном контакту од недељне несреће. Богдан је такође настрадао у саобраћајној несрећи у недељу заједно са Огњеном Кузмићем. Богдан Илић се пробудио из коме и опоравља се захваљујући великим напорима и бригом лекарског тима из Бања Луке".

О даљем току опоравка Огњена Кузмића КК Црвена звезда ће обавестити јавност почетком наредне недеље.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар