KK CZ: Kuzmić sve bolje, Ilić se probudio iz kome!

KK Crvena zvezda obavestio je javnost da se košarkaš Ognjen Kuzmić oseća znatno bolje.

Košarka 21.07.2019 | 15:17
KK CZ: Kuzmić sve bolje, Ilić se probudio iz kome!
Iz kluba se navodi da će Kuzmić u ponedeljak biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra u odeljenje intenzivne nege te zdravstvene ustanove.

"Kuzmić je od petka u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak, i kojima KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što pre u potpunosti oporavio", navodi se iz kluba.

Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom današnjeg dana, Kuzmić bi mogao i po prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na svoje noge, što je izuzetan pomak i napredak za samo 7 dana od kada je reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde prebačen u Beograd sa teškim povredama opasnim po život.

Dodaje se i da je Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić, koji je nesrećne večeri bio sa Ognjenom u kolima, van životne opasnosti.

"Klub ovom prilikom izražava veliko zadovoljstvo i infromacijom koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, sa kojima je takođe u svakodnevnom kontaktu od nedeljne nesreće. Bogdan je takođe nastradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju zajedno sa Ognjenom Kuzmićem. Bogdan Ilić se probudio iz kome i oporavlja se zahvaljujući velikim naporima i brigom lekarskog tima iz Banja Luke".

O daljem toku oporavka Ognjena Kuzmića KK Crvena zvezda će obavestiti javnost početkom naredne nedelje.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar