Видео: Смаилагић саиграчима донио бурек и ћевапе!

Млади српски кошаркаш новајлијама у тиму Голден Стејта понудио је специјалитете традиционалне кухиње. Погледајте да ли им се допало.

Кошарка 21.07.2019 | 18:27
Видео: Смаилагић саиграчима донио бурек и ћевапе!
Ален Смаилагић спрема се за нову НБА сезону, након што је потписао уговор са Голден Стејт Вориорсима.

Први корак на том путу је и упознавање и дружење са члановима новог тима.

Млади српски кошаркаш новајлијама у тиму Вориорса, као што је он, Џордану Пулу и Ерику Паскалу, представио се домаћом храном.

Он им је понудио да пробају бурек и ћевапе, и то са јогуртом.

Амерички кошаркаши били су врло опрезни и радознали пре дегустације, а погледајте и како су им се свидели нови укуси.



Занимљив видео клип објавили су на свом званичном твитер налогу вицешампиони НБА лиге Голден Стејт Вориорси, у коме је наш интернационалац и новопечени члан Ратника Ален Смаилагић имао задатак да "нахрани" своје клупске колеге, такође новајлије - Ерика Паскала и Џордана Пула. Е сад, цака је у томе што је Смаилагић требало да купи традиционалну храну са простора са којих долази. Дакле, нашу. Американци су је крстили као српску, због чега су имали подоста замерки у коментарима испод твита, али добро, то сада није тема. 

У сваком случају, Смаилагић се одлучио за нешто најпрепознатљивије из нашег јеловника - бурек и ћевапи, дабоме. А онда је кренуо шоу. Није било баш лако наговорити Амере да се упусте у ту гурманску авантуру, међутим када су кренули, ћевапи и бурек уопште нису лоше прошли. Бурек је чак добио оцену седам на скали од 1 до 10. 

Додуше, није Алену успело да објасни Америма да уз бурек фино иде јогурт. То им никако није било јасно и нису желели да пробају. Док су им ћевапи на први поглед изгледали као седвич. Велики сендвич... 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар