Video: Smailagić saigračima donio burek i ćevape!

Mladi srpski košarkaš novajlijama u timu Golden Stejta ponudio je specijalitete tradicionalne kuhinje. Pogledajte da li im se dopalo.

Košarka 21.07.2019 | 18:27
Video: Smailagić saigračima donio burek i ćevape!
Alen Smailagić sprema se za novu NBA sezonu, nakon što je potpisao ugovor sa Golden Stejt Voriorsima.

Prvi korak na tom putu je i upoznavanje i druženje sa članovima novog tima.

Mladi srpski košarkaš novajlijama u timu Voriorsa, kao što je on, Džordanu Pulu i Eriku Paskalu, predstavio se domaćom hranom.

On im je ponudio da probaju burek i ćevape, i to sa jogurtom.

Američki košarkaši bili su vrlo oprezni i radoznali pre degustacije, a pogledajte i kako su im se svideli novi ukusi.



Zanimljiv video klip objavili su na svom zvaničnom tviter nalogu vicešampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi, u kome je naš internacionalac i novopečeni član Ratnika Alen Smailagić imao zadatak da "nahrani" svoje klupske kolege, takođe novajlije - Erika Paskala i Džordana Pula. E sad, caka je u tome što je Smailagić trebalo da kupi tradicionalnu hranu sa prostora sa kojih dolazi. Dakle, našu. Amerikanci su je krstili kao srpsku, zbog čega su imali podosta zamerki u komentarima ispod tvita, ali dobro, to sada nije tema. 

U svakom slučaju, Smailagić se odlučio za nešto najprepoznatljivije iz našeg jelovnika - burek i ćevapi, dabome. A onda je krenuo šou. Nije bilo baš lako nagovoriti Amere da se upuste u tu gurmansku avanturu, međutim kada su krenuli, ćevapi i burek uopšte nisu loše prošli. Burek je čak dobio ocenu sedam na skali od 1 do 10. 

Doduše, nije Alenu uspelo da objasni Amerima da uz burek fino ide jogurt. To im nikako nije bilo jasno i nisu želeli da probaju. Dok su im ćevapi na prvi pogled izgledali kao sedvič. Veliki sendvič... 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar