Бејл има позив их Минхена!

За њега су врата увек отворена, чекамо га! Тијаго Алкантара се нада да би Велшанин могао на Алијанц Арену. . .

Фудбал 21.07.2019 | 20:02
Бејл има позив их Минхена!
Брутално искрен био је Зинедин Зидан када је поручио Герету Бејлу да му је боље да оде што пре и да би то било најбоље за све стране, а одмах пошто је Француз то изјавио почела су да се лицитирају имена потенцијалних купаца. Бајерново име нашло се међу њима.

Међутим, из Немачке су стигли деманти да је Бејл на Бајерновом радару, али тако очигледно не мисли и Тијаго Алкантара који би најрадије волео да види брзоногог Велшанина на Алијанц Арени.

“Једноставно је. Бејл је за мене ТОП фудбалер и сваки играч те класе који жели да дође у Бајерн за мене је добродошао. Свако ко жели да допринесе развоју клуба по мени има широм отворена врата. Бејл има отворена врата и ми га чекамо“, признао је без пардона Тијаго одмах пошто је Бајерн савладао Реал са 3:1 у припремном мечу одиграном у Хјустону и Бејла упоредио с клупским легендама Франком Риберијем и Арјеном Робеном, за које клуб и даље неуспешно тражи замене:

“Пазите, Бејл, Рибери и Робен су играчи сличног квалитета, играју на сличним позицијама. Ми смо изгубили Риберија и Робена, два легендарна члана овог клуба. Ако би Бејл дошао, ми га чекамо раширених руку“.

Подсетимо, Бајерн је недавно доставио званичне понуде Манчестер Ситију и Барселони за главне мете овог лета - Лероја Санеа и Усмана Дембелеа, где је осим непознате суме новца достављен и уговор Давида Алабе, али су обе стране одбиле да уђу у даље преговоре. 

Недуго пошто је Зидан открио своја размишљања о Бејловој будућности, поједини шпански медији писали су о томе да би 101.000.000 евра плаћени Велшанин могао да оде из Мадрида у наредних 24 до 48 сати, а да његов агент интензивно води преговоре с засад неименованим клубом. Најчешће се помиње Манчестер јунајтед.

Све је спремно да се активира још једна трансфер бомба!

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар