Bejl ima poziv ih Minhena!

Za njega su vrata uvek otvorena, čekamo ga! Tijago Alkantara se nada da bi Velšanin mogao na Alijanc Arenu. . .

Fudbal 21.07.2019 | 20:02
Bejl ima poziv ih Minhena!
Brutalno iskren bio je Zinedin Zidan kada je poručio Geretu Bejlu da mu je bolje da ode što pre i da bi to bilo najbolje za sve strane, a odmah pošto je Francuz to izjavio počela su da se licitiraju imena potencijalnih kupaca. Bajernovo ime našlo se među njima.

Međutim, iz Nemačke su stigli demanti da je Bejl na Bajernovom radaru, ali tako očigledno ne misli i Tijago Alkantara koji bi najradije voleo da vidi brzonogog Velšanina na Alijanc Areni.

“Jednostavno je. Bejl je za mene TOP fudbaler i svaki igrač te klase koji želi da dođe u Bajern za mene je dobrodošao. Svako ko želi da doprinese razvoju kluba po meni ima širom otvorena vrata. Bejl ima otvorena vrata i mi ga čekamo“, priznao je bez pardona Tijago odmah pošto je Bajern savladao Real sa 3:1 u pripremnom meču odigranom u Hjustonu i Bejla uporedio s klupskim legendama Frankom Riberijem i Arjenom Robenom, za koje klub i dalje neuspešno traži zamene:

“Pazite, Bejl, Riberi i Roben su igrači sličnog kvaliteta, igraju na sličnim pozicijama. Mi smo izgubili Riberija i Robena, dva legendarna člana ovog kluba. Ako bi Bejl došao, mi ga čekamo raširenih ruku“.

Podsetimo, Bajern je nedavno dostavio zvanične ponude Mančester Sitiju i Barseloni za glavne mete ovog leta - Leroja Sanea i Usmana Dembelea, gde je osim nepoznate sume novca dostavljen i ugovor Davida Alabe, ali su obe strane odbile da uđu u dalje pregovore. 

Nedugo pošto je Zidan otkrio svoja razmišljanja o Bejlovoj budućnosti, pojedini španski mediji pisali su o tome da bi 101.000.000 evra plaćeni Velšanin mogao da ode iz Madrida u narednih 24 do 48 sati, a da njegov agent intenzivno vodi pregovore s zasad neimenovanim klubom. Najčešće se pominje Mančester junajted.

Sve je spremno da se aktivira još jedna transfer bomba!

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar