Тексас је спреман за Србина: Ноћас дебитује Јовић!

Ако не будете могли да заспите од врућина које се најављене и у току ноћи, јасно је шта не бисте смели да пропустите.

Фудбал 21.07.2019 | 00:00
Тексас је спреман за Србина: Ноћас дебитује Јовић!
Навикли смо да већ неколико година уназад највећи клубови на планети користе Интернационални куп шампиона (ИЦЦ) за припреме за наредну сезону, а успут лепо и зараде!

Овог лета учествује 12 клубова и мечеви ће се играти у Кини, Енглеској, Шведској, Сингапуру, Велсу и Сједињеним Америчким Државама, а нас ће посебно занимати дуел у Хјустону где се вечерас састају два великана.

У два сата иза поноћи на терен на коме наступају Тексанси (НФЛ клуб) истрачеће фудбалери Бајерна и Реал Мадрида, а очекује се наступ и новајлија!

Како преносе шпански и немачки медији, Зинедин Зидан одлучио је да већ у првој утакмици укаже шансу Луки Јовићу, појачању "краљевског клуба" из Франкфурта. Штавише, спомиње се да ће бити и стартер на вечерашњем дуелу.

Уз њега би прилику у нападу требало да добије и Еден Азар, најскупљи новајлија овог лета, док ће Менди, Родриго и Кубо бити на клупи. Дужу паузу добио је Едер Милитао.

Лука Јовић би тако требало да заигра против свог бившег тренера Ника Ковача, а видећемо да ли ће са Реалом имати више среће против Бајерна пошто је у пет мечева са Франкфуртом доживео четири пораза - без учинка.

Прошле сезоне у Бундес лиги постигао је 17 голова и забележио пет асистенција што је Реал Мадриду било довољно да га "пазари" за око 60 милиона евра, а због доброг рада на припремама - одмах ће добити шансу да се покаже и у дресу "лос бланкоса". Лето са Србијом је било за заборав, али је Јовић одустао од одмора и поранио на припреме како би импресионирао Зидана.

Има и оних који ће желети да импресионирају и Ковача попут новајлија Павара, који се очекује у стартних 11, посебно након првог пораза на ИЦЦ од Арсенала.

Очекивани састави за дуел на НРГ стадиону

БАЈЕРН: Нојер - Кимих, Павар, Зиле, Алаба - Горецка, Алкантара - Гнабри, Милер, Коман - Левандовски. 

РЕАЛ МАДРИД: Навас - Карвахал, Начо, Варан, Марсело - Модрић, Крос, Иско - Маријано, Азар, Јовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар