Teksas je spreman za Srbina: Noćas debituje Jović!

Ako ne budete mogli da zaspite od vrućina koje se najavljene i u toku noći, jasno je šta ne biste smeli da propustite.

Fudbal 21.07.2019 | 00:00
Teksas je spreman za Srbina: Noćas debituje Jović!
Navikli smo da već nekoliko godina unazad najveći klubovi na planeti koriste Internacionalni kup šampiona (ICC) za pripreme za narednu sezonu, a usput lepo i zarade!

Ovog leta učestvuje 12 klubova i mečevi će se igrati u Kini, Engleskoj, Švedskoj, Singapuru, Velsu i Sjedinjenim Američkim Državama, a nas će posebno zanimati duel u Hjustonu gde se večeras sastaju dva velikana.

U dva sata iza ponoći na teren na kome nastupaju Teksansi (NFL klub) istračeće fudbaleri Bajerna i Real Madrida, a očekuje se nastup i novajlija!

Kako prenose španski i nemački mediji, Zinedin Zidan odlučio je da već u prvoj utakmici ukaže šansu Luki Joviću, pojačanju "kraljevskog kluba" iz Frankfurta. Štaviše, spominje se da će biti i starter na večerašnjem duelu.

Uz njega bi priliku u napadu trebalo da dobije i Eden Azar, najskuplji novajlija ovog leta, dok će Mendi, Rodrigo i Kubo biti na klupi. Dužu pauzu dobio je Eder Militao.

Luka Jović bi tako trebalo da zaigra protiv svog bivšeg trenera Nika Kovača, a videćemo da li će sa Realom imati više sreće protiv Bajerna pošto je u pet mečeva sa Frankfurtom doživeo četiri poraza - bez učinka.

Prošle sezone u Bundes ligi postigao je 17 golova i zabeležio pet asistencija što je Real Madridu bilo dovoljno da ga "pazari" za oko 60 miliona evra, a zbog dobrog rada na pripremama - odmah će dobiti šansu da se pokaže i u dresu "los blankosa". Leto sa Srbijom je bilo za zaborav, ali je Jović odustao od odmora i poranio na pripreme kako bi impresionirao Zidana.

Ima i onih koji će želeti da impresioniraju i Kovača poput novajlija Pavara, koji se očekuje u startnih 11, posebno nakon prvog poraza na ICC od Arsenala.

Očekivani sastavi za duel na NRG stadionu

BAJERN: Nojer - Kimih, Pavar, Zile, Alaba - Gorecka, Alkantara - Gnabri, Miler, Koman - Levandovski. 

REAL MADRID: Navas - Karvahal, Načo, Varan, Marselo - Modrić, Kros, Isko - Marijano, Azar, Jović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar