Савине три чаробне ријечи: Брзина, трка, агресија!

"Не желим да звучим препотентно, али ћемо пробати менталитет и вољни моменат буде сличан ономе што се игра у Европи", поручио је тренер фудбалера Партизана пред први меч сезоне.

Фудбал 20.07.2019 | 22:30
Савине три чаробне ријечи: Брзина, трка, агресија!
Почиње нова сезона у којој Партизан жели само једно - титулу!

Саво Милошевић рекао је да су добри резултати потребни његовим фудбалерима због самопоуздања и навео да екипа мора да да максимум већ од првог кола.

То ће бити на стадиону у Инђији који дуго није видео суперлигашки фудбал...

"Спремни смо за почетак. Очекујем да ће бити тешко. Добри резултати су нам потребни због самопоуздања и зато нам је наредна утакмица веома битна. Очекујем доста добру утакмицу. Мораћемо да дамо максимум ако желимо да победимо, а против Инђије сигурно неће бити лако", рекао је Милошевић на конференцији за новинаре у Београду.

Меч се игра у недељу од 18.00 уз директан пренос на ТВ Арена Спорт.

"Овај месец ће бити веома напоран јер ћемо константно играти у ритму четвртак-недеља. Зато је битно да од самог почетка будемо јако чврсти. Мислим да смо на око 90 одсто и ова утакмица која следи је последњи ниво припрема", казао је Милошевић.

Милошевић је навео да веома добро познаје тим Инђије, много боље него остале екипе у Суперлиги.

Казао је да су екипе које тек уђу у Суперлигу мотивисаније да се докажу од самог почетка, што је показао резултат прве утакмице у сезони у којој је ТСЦ победио Вождовац у гостима.

Он је рекао да једино што може да обећа јесто то да ће екипа Партизана давати максимум.

"Једино што могу да обећам јесте да ћемо дати свој максимум. Екипа је јасно показала на најбитнијим утакмицама шта је то што желимо", поручио је Милошевић.

"Не желим да звучим препотентно, али ћемо пробати менталитет и вољни моменат буде сличан ономе што се игра у Европи. То су брзина, трка, агресија. Наш фудбал може много да се поправи и на тим стварима смо инсистирали и у којима ја видим напредак у екипи", рекао је тренер црно-белих и додао је да су трофеји увек амбиција Партизана.

Да ли сте овај тим замишљали када сте почели припреме?

"Нисам...", казао је Милошевић и после осмеха и кратке паузе додао: "Ако кренемо да причамо о тим стварима испашће да кукам, а то никад не радим".

- ПРЕЛАЗНИ РОК ПАРТИЗАН - 

ДОШЛИ: десни бек Периша Пешукић, леви бек Рајко Брежанчић, штопери Доминик Динга и Игор Вујачић, офанзивац Александар Лутовац, нападач Умар Садик. који је дошао на позајмицу из Роме, нападач Петар Гигић.

ВРАЋЕНИ СА ПОЗАЈМИЦЕ: Немања Стевановић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић...

ОТИШЛИ: Светозар Марковић (Олимпијакос), Вељко Бирманчевић (Чукарички), Муса Нџаи (позајмица...), Дејан Георгијевић Иртиш Павлодар - позајмица), Радивој Босић (позајмица)...

ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Саша Илић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар