Savine tri čarobne riječi: Brzina, trka, agresija!

"Ne želim da zvučim prepotentno, ali ćemo probati mentalitet i voljni momenat bude sličan onome što se igra u Evropi", poručio je trener fudbalera Partizana pred prvi meč sezone.

Fudbal 20.07.2019 | 22:30
Savine tri čarobne riječi: Brzina, trka, agresija!
Počinje nova sezona u kojoj Partizan želi samo jedno - titulu!

Savo Milošević rekao je da su dobri rezultati potrebni njegovim fudbalerima zbog samopouzdanja i naveo da ekipa mora da da maksimum već od prvog kola.

To će biti na stadionu u Inđiji koji dugo nije video superligaški fudbal...

"Spremni smo za početak. Očekujem da će biti teško. Dobri rezultati su nam potrebni zbog samopouzdanja i zato nam je naredna utakmica veoma bitna. Očekujem dosta dobru utakmicu. Moraćemo da damo maksimum ako želimo da pobedimo, a protiv Inđije sigurno neće biti lako", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Meč se igra u nedelju od 18.00 uz direktan prenos na TV Arena Sport.

"Ovaj mesec će biti veoma naporan jer ćemo konstantno igrati u ritmu četvrtak-nedelja. Zato je bitno da od samog početka budemo jako čvrsti. Mislim da smo na oko 90 odsto i ova utakmica koja sledi je poslednji nivo priprema", kazao je Milošević.

Milošević je naveo da veoma dobro poznaje tim Inđije, mnogo bolje nego ostale ekipe u Superligi.

Kazao je da su ekipe koje tek uđu u Superligu motivisanije da se dokažu od samog početka, što je pokazao rezultat prve utakmice u sezoni u kojoj je TSC pobedio Voždovac u gostima.

On je rekao da jedino što može da obeća jesto to da će ekipa Partizana davati maksimum.

"Jedino što mogu da obećam jeste da ćemo dati svoj maksimum. Ekipa je jasno pokazala na najbitnijim utakmicama šta je to što želimo", poručio je Milošević.

"Ne želim da zvučim prepotentno, ali ćemo probati mentalitet i voljni momenat bude sličan onome što se igra u Evropi. To su brzina, trka, agresija. Naš fudbal može mnogo da se popravi i na tim stvarima smo insistirali i u kojima ja vidim napredak u ekipi", rekao je trener crno-belih i dodao je da su trofeji uvek ambicija Partizana.

Da li ste ovaj tim zamišljali kada ste počeli pripreme?

"Nisam...", kazao je Milošević i posle osmeha i kratke pauze dodao: "Ako krenemo da pričamo o tim stvarima ispašće da kukam, a to nikad ne radim".

- PRELAZNI ROK PARTIZAN - 

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadač Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, napadač Petar Gigić.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Veljko Birmančević (Čukarički), Musa Ndžai (pozajmica...), Dejan Georgijević Irtiš Pavlodar - pozajmica), Radivoj Bosić (pozajmica)...

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar