Како изгледа одмор Меркелове?

Немачка канцеларка Ангела Меркел са мужем Јоакимом Зауером одмара се у Јужном Тиролу, одакле су стигле прве фотографије, на којима се види да најмоћнија жена света годишњи одмор очито проводи слично као и милиони Немаца.

Свијет 20.07.2019 | 14:19
Како изгледа одмор Меркелове?
Са капом на глави, руксаком на леђима и у планинарским ципелама, Меркелова са мужем проводи одмор на истом месту где је била и протеклих година, преноси Тањуг.



Она се одмара у Солди, селу са око 400 житеља у Јужном Тиролу, одакле су стигле фотографије Ангеле Меркел са супругом на планинарској жичари, као и у пролазу кроз село, са руксаком на леђима и како једу воће на тераси објекта где су смештени.

Медији јављају да 12. августа политички Берлин почиње да ради и да се тада очекује седница владе и наводе да је Меркелова, међутим, и за време одмора у контакту, да телефонира са другим шефовима владе и доноси одлуке.

Меркелова, по традицији, одлази на одмор после отварања Вагнеровог музичког фестивала у Бајројту, где је овог викенда изазвала пажњу када је у паузи пала са столице, уз првобитне информације да се онесвестила, а затим деманти и тврдњу да се столица, заправо, распала.

И ове године ће она са супругом шетати Јужним Тиролом, а медији јављају да је посетила и новоотворени музеј легенде планинарења Јужним Тиролом Рајнхолда Меснера.

Када је реч о Меркеловој и одмору, она је позната и по томе што се одмара слично као и милиони Немаца, без скупих јахти и богатих пријатеља, сасвим обично, са сурпугом.

Она је, како кажу аналитичари, у години избора „профитирала“ од свог одмора, када су је папараци усликали, крајње природну и опуштену у шетњи с мужем, његовим сином из првог брака и његовом децом.

Папарацо-фоготрафије Меркелове са њеног породичног одмора су „чисто злато“ у изборној борби, тврдио је тада експерт за медије и медијски саветник Михаел Шпренг, нагласивши да оне показују да се најјача жена света на одмору понаша као и свака друга.

(РТС)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Јаффа

20.07.2019 12:59

Леп је Тирол, није она луда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

20.07.2019 13:04

"Распала столица, љетује у селу и то са пријатељима који нису богати ...". Пих! Какав је то целник дрзаве?! Мора постојати разлика, мора да се зна ко коси, а ко воду носи. Она хитно мора да додје код насих политицара на обуку. Тек тада це да види ста је зивот: скупа возила, скупе дестинације за одмарање, богати пријатељи у окрузењу, сто тамније наоцаре, које не пропустају слике сиротиње, која и постоји, само да квари угодјај. Е, Ангела, Ангела! Кад је видјех на овој љуљаски у "забитом" селу, би ми је много зао, а највисе сто има тако скрт народ који јој не омогуцује оно сто смо ми својима омогуцили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адолф

20.07.2019 22:31

Она копир њега. Чак су позе сличне. Потом, на мору мора да се скине, а новинари зли. Није лако бити него па избацити задњицу.

Name

Узор јој Бајо!

20.07.2019 13:28

Мозда и Меркелова узгаја јабуке на Тиролу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маг

20.07.2019 21:51

Миле ради стално. Нема одмора док се српска дрзава гради!!!

Name

Јагода

21.07.2019 20:09

свиби хтели фа буду као она. али сипак

Name

Јагода

21.07.2019 20:09

свиби хтели фа буду као она. али сипак

Name

Јагода

21.07.2019 20:12

сви би хтели фаје као она али сипак