Kako izgleda odmor Merkelove?

Nemačka kancelarka Angela Merkel sa mužem Joakimom Zauerom odmara se u Južnom Tirolu, odakle su stigle prve fotografije, na kojima se vidi da najmoćnija žena sveta godišnji odmor očito provodi slično kao i milioni Nemaca.

Svijet 20.07.2019 | 14:19
Kako izgleda odmor Merkelove?
Sa kapom na glavi, ruksakom na leđima i u planinarskim cipelama, Merkelova sa mužem provodi odmor na istom mestu gde je bila i proteklih godina, prenosi Tanjug.



Ona se odmara u Soldi, selu sa oko 400 žitelja u Južnom Tirolu, odakle su stigle fotografije Angele Merkel sa suprugom na planinarskoj žičari, kao i u prolazu kroz selo, sa ruksakom na leđima i kako jedu voće na terasi objekta gde su smešteni.

Mediji javljaju da 12. avgusta politički Berlin počinje da radi i da se tada očekuje sednica vlade i navode da je Merkelova, međutim, i za vreme odmora u kontaktu, da telefonira sa drugim šefovima vlade i donosi odluke.

Merkelova, po tradiciji, odlazi na odmor posle otvaranja Vagnerovog muzičkog festivala u Bajrojtu, gde je ovog vikenda izazvala pažnju kada je u pauzi pala sa stolice, uz prvobitne informacije da se onesvestila, a zatim demanti i tvrdnju da se stolica, zapravo, raspala.

I ove godine će ona sa suprugom šetati Južnim Tirolom, a mediji javljaju da je posetila i novootvoreni muzej legende planinarenja Južnim Tirolom Rajnholda Mesnera.

Kada je reč o Merkelovoj i odmoru, ona je poznata i po tome što se odmara slično kao i milioni Nemaca, bez skupih jahti i bogatih prijatelja, sasvim obično, sa surpugom.

Ona je, kako kažu analitičari, u godini izbora „profitirala“ od svog odmora, kada su je paparaci uslikali, krajnje prirodnu i opuštenu u šetnji s mužem, njegovim sinom iz prvog braka i njegovom decom.

Paparaco-fogotrafije Merkelove sa njenog porodičnog odmora su „čisto zlato“ u izbornoj borbi, tvrdio je tada ekspert za medije i medijski savetnik Mihael Špreng, naglasivši da one pokazuju da se najjača žena sveta na odmoru ponaša kao i svaka druga.

(RTS)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Jaffa

20.07.2019 12:59

Lep je Tirol, nije ona luda.

ODGOVORITE
Name

Olja

20.07.2019 13:04

"Raspala stolica, ljetuje u selu i to sa prijateljima koji nisu bogati ...". Pih! Kakav je to celnik drzave?! Mora postojati razlika, mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi. Ona hitno mora da dodje kod nasih politicara na obuku. Tek tada ce da vidi sta je zivot: skupa vozila, skupe destinacije za odmaranje, bogati prijatelji u okruzenju, sto tamnije naocare, koje ne propustaju slike sirotinje, koja i postoji, samo da kvari ugodjaj. E, Angela, Angela! Kad je vidjeh na ovoj ljuljaski u "zabitom" selu, bi mi je mnogo zao, a najvise sto ima tako skrt narod koji joj ne omogucuje ono sto smo mi svojima omogucili.

ODGOVORITE
Name

Adolf

20.07.2019 22:31

Ona kopir njega. Čak su poze slične. Potom, na moru mora da se skine, a novinari zli. Nije lako biti nego pa izbaciti zadnjicu.

Name

Uzor joj Bajo!

20.07.2019 13:28

Mozda i Merkelova uzgaja jabuke na Tirolu?

ODGOVORITE
Name

Mag

20.07.2019 21:51

Mile radi stalno. Nema odmora dok se srpska drzava gradi!!!

Name

Jagoda

21.07.2019 20:09

svibi hteli fa budu kao ona. ali sipak

Name

Jagoda

21.07.2019 20:09

svibi hteli fa budu kao ona. ali sipak

Name

Jagoda

21.07.2019 20:12

svi bi hteli faje kao ona ali sipak