Остварење сна за бившег кошаркаша Партизана!

"Више ценим свој пут због свега што се догодило!" Некадашњи плејмејкер Партизана Најџел Вилијамс-Гос је на путу да оствари снове и заигра у НБА лиги.

Кошарка 21.07.2019 | 12:07
Остварење сна за бившег кошаркаша Партизана!
Американац је потписао уговор са Јутом, која га је 2017. године изабрала са 55. позиције на драфту.

"Нећу да лажем, емоције су ми биле помешане у тој ноћи. Осећао сам да сам током колеџа урадио довољно да будем изабран са бољег места. Занимљиво је да је Јута једина екипа коју сам желео и добро је јер сам стигао тај тим, можда мало касније него што мислим да сам заслужио", навео је Вилијамс-Гос.

Он је те сезоне наступао у Летњој лиги за Јуту, али је знао да за њега неће бити места у финалном ростеру.

"Чак и да сам бриљирао у Летњој лиги за мене не би било места. Било је или да останем и играм у Г лиги или да одем преко баре", рекао је Вилијамс-Гос.

Прва станица у професионалној каријери му је био београдски Партизан.

"Најџел је веома брзо постао кључни играч у једном од највољенијих клубова у Србији. У Београду, где навијачи пале бакље у халама и убацују свашта у терен када се не слажу са одлукама судија, Вилијамс-Гос је добио љубав. Њега су чак навијачи заустављали на улици како би му поклонили торту на којој је био исписан његов број", наводи се у тексту.

Додаје се да је он и током сезоне у Партизану био у контакту са људима из Јуте, који су чак долазили у Београд како би уживо видели његов напредак.

"Све што се догодило чини ово сада још посебнијим. Мислим да због тога више ценим све ово, цео пут", закључио је Вилијамс-Гос.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар