Ostvarenje sna za bivšeg košarkaša Partizana!

"Više cenim svoj put zbog svega što se dogodilo!" Nekadašnji plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos je na putu da ostvari snove i zaigra u NBA ligi.

Košarka 21.07.2019 | 12:07
Ostvarenje sna za bivšeg košarkaša Partizana!
Amerikanac je potpisao ugovor sa Jutom, koja ga je 2017. godine izabrala sa 55. pozicije na draftu.

"Neću da lažem, emocije su mi bile pomešane u toj noći. Osećao sam da sam tokom koledža uradio dovoljno da budem izabran sa boljeg mesta. Zanimljivo je da je Juta jedina ekipa koju sam želeo i dobro je jer sam stigao taj tim, možda malo kasnije nego što mislim da sam zaslužio", naveo je Vilijams-Gos.

On je te sezone nastupao u Letnjoj ligi za Jutu, ali je znao da za njega neće biti mesta u finalnom rosteru.

"Čak i da sam briljirao u Letnjoj ligi za mene ne bi bilo mesta. Bilo je ili da ostanem i igram u G ligi ili da odem preko bare", rekao je Vilijams-Gos.

Prva stanica u profesionalnoj karijeri mu je bio beogradski Partizan.

"Najdžel je veoma brzo postao ključni igrač u jednom od najvoljenijih klubova u Srbiji. U Beogradu, gde navijači pale baklje u halama i ubacuju svašta u teren kada se ne slažu sa odlukama sudija, Vilijams-Gos je dobio ljubav. Njega su čak navijači zaustavljali na ulici kako bi mu poklonili tortu na kojoj je bio ispisan njegov broj", navodi se u tekstu.

Dodaje se da je on i tokom sezone u Partizanu bio u kontaktu sa ljudima iz Jute, koji su čak dolazili u Beograd kako bi uživo videli njegov napredak.

"Sve što se dogodilo čini ovo sada još posebnijim. Mislim da zbog toga više cenim sve ovo, ceo put", zaključio je Vilijams-Gos.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar