Довели га за 10.000.000 и послали да игра четврту лигу?!

Чудна судбина нападача Волфзбурга. . .

Фудбал 21.07.2019 | 08:00
Довели га за 10.000.000 и послали да игра четврту лигу?!
У Рену је баш обећавао. Дао је 18, наместио 15 голова у изузетно захтевној Лиги 1, чинило се да би могао нешто слично да понови на бундеслигшаким теренима, опкладили су се на њега и челници Волфзбурга, али су дефинитивно погрешили кад су довели Пол Жоржа Нтепа.

Показује то и последња информација везана за статус 26-годишњег шпица, пошто га је управа Вукова избацила из такмичарског погона и наредила му да тренира за У23 тимом, који се такмичи у Четвртој лиги Немачке. Са првим тимом је, дефинитивно, завршио, пошто су трернер Оливер Глазнер и спортски директор ЈоргШматке изгубили поверење у момка плаћеног нешто мало мање од 10.000.000 евра, пре две и по године.

У међувремену Нтеп ни да опепели у Волфзбургу. Одиграо је у поменутом пеироду тек 19 утакмица и ниједном није погодио циљ. А само три асистенције за човека који годишње зарађује 4.000.000 евра прескорман су учинак. Ионако се Вуковима враћа, после операције, Данијел Гинчек, немају потребу да чекају Пола Жоржа, поготово што је овај правио проблеме и ван терена. Клуб у званичној изјави не конкретује шта је тачно по среди, али није тешко закључити да је кршио дисциплину.

„Верујемо да је пребацивање Нтепа, да тренира са младим тимом, најбоља опција за све стране. Користиће и њему да остане у ритму“, појаснио је директор Шматке.

Пре Волфзбурга Пол Жорж Нтеп играо је за Сент Етјен, Оксер и Рен. Каква је сад ситуација, тешко ће наћи клуб спреман да га прихвати са тако лошим голгетерским учинком у последње две и по године и огромном платом, без покрића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар