Додик се поново посипа пепелом

"Треба да се усмјеримо на рјешавање постојећих проблема попут границе код Костајнице, изградње моста у Градишци, одлагалишта нуклеарног отпада на Трговској Гори. Пељешки мост за мене је искључиво унутрашње питање Хрватске", рекао је Додик за "Вечерњи лист", издање за БиХ.

Босна и Херцеговина 20.07.2019 | 13:42
Додик се поново посипа пепелом
Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је РС у интересу да рјешава отворене проблеме са Хрватском, а не да тема разговора буде Пељешки мост који је на хрватској територији.
 
"Треба да се усмјеримо на рјешавање постојећих проблема попут границе код Костајнице, изградње моста у Градишци, одлагалишта нуклеарног отпада на Трговској Гори. Пељешки мост за мене је искључиво унутрашње питање Хрватске", рекао је Додик за "Вечерњи лист", издање за БиХ.

Он је напоменуо да су на том пројекту ангажована велика средства ЕУ и да је сасвим сигурно да ЕУ не би ушла у процедуру одобравања да све није перфектно правно чисто.

"Сљедећа ствар која је битна јесте да то раде Кинези и кинеске компаније које су присутне у Републици Српској. Све то изазива негативне конотације. А од тога Република Српска не би имала никакве користи. Дакле, Републици Српској је у интересу да рјешава отворене проблеме са Хрватском", објаснио је Додик.

Он је напоменуо да се ту не ради ни о каквом дугу предсједнику ХДЗ-а БиХ и Хрватског народног сабора Драгану Човићу, односно да нико ником не дугује, те да управо због тога веома добро сарађују о политичким питањима, али је указао да тај однос никада није био против интереса Бошњака.

"Ми бранимо право Хрватске да на властитој територији уређује односе како хоће. Исто то тражимо и за себе. То је исто као да се неко нама мијеша да у Бањалуци градимо водовод", рекао је Додик.

Он је подсјетио да су српски и хрватски народ кроз историју имали много тешких тренутака, те да је "најважније осјетљиво питање Другог свјетског рата некако конзервирати код једног и другог народа на начин да истине које важе не треба оспоравати".

Додик је нагласио да Србима не може нико рећи да их усташки режим није убијао и да су осјетљиви када то неко негира.

Он сматра да су у овом тренутку Срби и Хрвати ријешили своја питања макар у погледу односа држава.

"Хрватска је држава хрватског народа, а Србија српског народа. Републику Српску доживљавам као државу нашег народа овдје, свјестан истовремено политичке улоге и значаја хрватског народа у БиХ. У оквиру тога ми показујемо примјер на који начин ћемо градити те односе. Мислим да будућност управо припада односима које смо изградили Човић и ја, односно политички покрет који нас слиједи", навео је Додик.

Додик је напоменуо да има право и обавезу да ослушне шта су интереси хрватског народа, јер је један доминантан број гласао за њега на изборима, а при томе је указао да конституција БиХ није ишла у прилог позиционирања хрватског колективитета у политичком смислу, те да је хрватска држава пристала да Хрвати буду мајоризовани у БиХ.

(Вијести)

Коментари / 100

Оставите коментар
Name

РАДОВАН

20.07.2019 11:50

КОЛИКО САМО Г...НА МОЗЕ СТАТИ У ТА УСТА.ИМА ЛИ ТАЈ МАЛО ОБРАЗА НА ГУЗИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

20.07.2019 12:54

Људи, без зезања, он није добар. Кад сам га видио онаког помахниталог у скупштини схватио сам да су оне дијагнозе о његовом начетом душевном стању скроз тачне. А још је безобразан и некултуран.

Name

Лаза

20.07.2019 13:15

А Драшко је примјер културе, образовања и васпитања..ццц

Name

Уцитељица у пензији

20.07.2019 13:23

Било би корисно да нас некадасњи "предсједник" процита Бонтон. Ми смо ту књигу у основној сколи поруцивали по препоруци за насе дјаке. Толико о Додиковој некултури!

Name

ре

20.07.2019 13:23

Ех, да се поспе земљом - конацно!

Name

РАСПУЦХИН

20.07.2019 13:32

Да ли ће свима вама једном постати јасно ко је "велики баја"? Он рече да су : "сви проблеми између Срба и 'рвата ријешени и да је "лијепа њина" држава 'рваЦког народа". Оно што није рекао је његово учешће у издаји РСК и стварању овакве "лијепе њине" потпуно очишћење од Срба. Није говорио ни о томе какав је однос његове власти према огромној већини прогнаних из "лијепе њине". Ми смо грађани не другог него петог реда у Р. Српској иако нас има који смо се за Р. Српску борили за разлику од њега. Гади ми се ово шта је постало од Р. Српске а посебно ми се гади владајући режим на челу са дезертером , ратним профитером и 'рваЦком шпијунчином Додиком.

Name

Ре

20.07.2019 13:32

Додиг као по обичају извће чињенице, предсједништво не спори Хрватској њено право, нико није луд до те мјере, предсједништво БиХ жели да се ријеши питање приступа БиХ межународним водама, БиХ на то има потпуно право, Хрватска не жели о тој теми да расправља иако је као документа за ЕУ приложила договор Изетбеговић-Тужман. Баја је један политички кловн који ови простори задуго неће упамтити.

Name

Зило

20.07.2019 14:48

Сарајево крцато од туриста а ви како год хоцете.

Name

Пипо

20.07.2019 15:10

Милорад би морао узети за своје свјетнике Вукана Трвицу и Драска.Дасу му досада били савјетници неби он ни покусао ову глупост о Србском националном интресу ни постављат пред народну скупстину.Али ето ипак је барем много тога цуо сто није знао.Мислим даби ово троје посланика заслзило барем хвала ако и не зуме за своје савјетнике.

Name

Ре

20.07.2019 15:12

Додик и Цовиц це одвести ове народе опет у сукобе.. запамтите то.. њихов заједницки интерес је наставак договора Тудјман Милосевиц о цијепању БиХ. Све раде да удовоље Србији и Хрватској на стету земље у којој зиви и њихов народ. А да је могло да не буде БиХ не би било Дејтона ни рата вец би је давно странци подијелили..

Name

Гаги

20.07.2019 15:30

Милорад Грабар Китаровиц

Name

Ре Лаза

20.07.2019 15:42

А зашто ви ашкери само упоређујете додика појединачно. Драшко је посланик у скупштини и ни изблиза нема политичку моћ као он. Ако не ваља Драшко па ваљда у овој земљи има неко који је иоле нормалан?

Name

РОМАНИЈА

20.07.2019 15:51

Ми срби смо увијек били везани за босњаке као и они за нас, без обзира на све. Ста ми с хрватима имамо????? Бас ниста. Додик упорно хоце да закува с босњацима и цијели српски народ увуце у те своје прљаве игре. Ми срби нисмо Додик и 90 % нас не мисли као он. Немојте закувавати с босњацима нама то не треба.

Name

РЕ РАДОВАН

20.07.2019 16:05

МА НИЈЕ БИТНО ИМА ЛИ ОБРАЗА НЕГО ЈЕ ЛИ МОГУЦЕ ДА ЦОВЈЕКУ КОЈИ СЕ ОНАКО ДЕМОНСКИ ПОНАСА ЈЕДАН ПАТРИЈАХ ДОЛСЗИ НА СЛАВУ? МОГАО БИ ПАТРИЈАХ ДА КАЗЕ ОВОМ МУЦЕНИКУ ДА СВАКИ КРСТ НЕ СПАСАВА. ДВА КРСТА СУ БИЛА ПОРЕД ГОСПОДА НА ГОЛГОТИ ПА НИСУ СБИ ЈЕДНАКО ЗАВРСИЛИ. ОНАЈ РАЗБОЈНИК СТО ЈЕ ГОРДО ХУЛИО ЗАВРСИО ЈЕ У ПАКЛУ ЗАЈЕДНО СА СВОЈИМ КРСТОМ. ЕХ КАД БИ ДОДИК МАЛО ЦИТАО СВЕТЕ КЊИГЕ. О КАД БИ МУ СЕ САД ДАЛО ДА ВИДИ СВОЈ КРАЈ.

Name

Всковиц Даница

20.07.2019 20:22

Еј Радоване! Па зар те нија срамота било коме тако грдну реци .А посебно једном прессднику.То могу само срби поједини ГОВНАРИ. Питам те? када казес своме цовеку како це отеби мислити друга нација.Дно од цовека Фуј безите од таквих примитиваца.

Name

Ре

21.07.2019 21:10

Врећа гована.

Name

Ре зило

22.07.2019 15:51

Јест пуно миграната и арапа..цито сам шта људи мисле о сарајеву који су само једном били.казу никад више.

Name

ИСТИНА

20.07.2019 11:50

ОВАЈ ЦОВЈЕК ДЕФИНИТИВНО НИЈЕ НОРМАЛАН. КОМЕ ОН ПРИЦА? ЗАР ОН МИСЛИ ДА СМО МИ ДЈЕЦА ОД 3 ГОДИНЕ. МОЗГОВЕ КОЈИ ПОФРЗАВАЈУ ОВАКВУ НЕСТАБИЛНУ ТВОРЕВИНУ ТРЕБАЛО БИ ИЗУЦАВАТИ. ТО ЈЕ НЕКА НЕПОЗНАТА БОЛЕСТ, НЕКИ МОДЕРНИ ДЕМОНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

20.07.2019 12:52

Је.. те онај ко је гласао за тебе лузера, ја никад више нећу.

Name

ДОК НЕ БУДЕ КАСНО

20.07.2019 14:55

Нисам никад гласао за овог болесника и питам се који су то око мене који му повјерише глас јер нису ништа бољи од њега.Да је среће требало би га поново подврћи психијатријском посматрању и дефинитивно га на безболан начин уклонити из процеса одлучивања

Name

Логика

20.07.2019 17:34

Он само жели да каже да је скупштина РС као највиши законодавни орган у ствари скуп кловнова који верификују све његове замисли. Кловнови се хорски насмију на сваки његов малограђански назови скеч, који нема ни укус ни мирис. За жаљење је чињеница да кад се пробудимо бићемо сами на дну.

Name

200 000

22.07.2019 15:53

Каже држава хрватског народа. Јесте када су протерали 200 000 срба из крајине. Е мој Милораде шта рече

Name

Скептик

20.07.2019 11:52

Пази Додика :"Републику Српску доживљавам као државу нашег народа овдје". Он уопште не спомиње СРБЕ већ каже НАШЕГ НАРОДА. Ма он је ХРВАТ 100%. Он је највећа подвала српском народу, гори од Броза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре скептик

20.07.2019 13:07

Ма ко си ти уопште да спомињеш Тита?? Има ли овде уосталом иједан радник, пољопривредник занатлија или рудар да коментарише...наравно да нема, него све сами самозвани "политички коментатори" неписмени исфрустрирани људи који сами себи дају за право да пљују по другима

Name

РАСПУЦХИН

20.07.2019 13:40

А ко си ТИ (обраћам Вам се онако како се Ви обраћате другима) да браниш СРБОЖДЕРА Броза? Битангу непознатог поријекла који је многе Србе завио у црно. Битангу која је живјела и уживала као фараон док су се многи мучили. Битангу који је стварао илузију о јакој и богатој држави а све је било засновано на лажима , западној помоћи и кредитима које још увјек враћамо. Да не дужим и да ТЕ предуприједим , радио сам прије рата у финасијској институцији од републичког (СР "лијепа њина") и државног значаја и потпуно сам упознат у стање у којем је била Брозославија.

Name

Ре рапукнути скептик

20.07.2019 14:43

Дивна је ова наса без премца, кредита а ускоро и без свог народа. Све сама љепота.

Name

Ре Распуцхин

20.07.2019 15:17

Ако си такав критизер Броза, како то да си радио у таквој институцији? Зар ниси контрадикторан? Ја радим на истом мјесту сада као и прије рата. Радо бих се вратио у оно доба. Постеним људима је све било боље. Сколство, здравство, плате, станови, нису биле овакве разлике медју људима (без утемељења у резултатима). О твом рјецнику није вриједно говорити.

Name

Ре "Ре Распуцхин " РАСПУЦХИН

21.07.2019 06:21

Па једноставно је то што сам радио на таквом мјесту. Био сам стручњак. У осталом , са мном су радили и неки мас-поковци и исто су били стручни а нису били "подобни" као и ја. Лијепо је што Ви на свом мјесту радите од када знате за себе. Ја , на жалост , не радим на свом радном мјесту јер сам прогнан и уз пут и опљачкан. Ево сада сам демобилисани припадник ВРС без сталног посла јер нисам члан секте као Ви. Прича о становима Вам је исто тако шушља јер нису сви добили станове иако су издвајали за станоградњу. Станови су ишли преко везе и по политичкој подобности. Здравство је било нешто боље него данас , као и школство бар у "лијепој њиној" , гдје сам живио. Не знам што би се Ви враћали у оно доба када кажете да и даље радите на истом мјесту? То може бити једино као код Миткета "жал за младост"? Све остало имате као и тада. Црвена секта на власти и битанга за доживотног предсједника. Ријечник ми је у реду а то што сам Вам се обратио на исти начин као што сте се Ви обраћали је нешто друго и није ми у навици да се тако обраћам. А ако сте мислили на појам "битанга" , па користио сам један од блажих облика.

Name

РЕ Распућин

21.07.2019 06:30

Ја Четник почећу бранити Броза. Тито својим унуцима није оставио ништа. Дјеца су му понављала у школи. Задуживао се и градио солидну индустрију -нарочито војну. Данас Баја од месара поста милијардер, задужује се мјесечно, прави искључиво мјеста за забаву, кредити астрономски-унуци мултимилионери....

Name

Ре "Ре Распућин" РАСПУЦХИН

21.07.2019 08:42

Па управо то и говорим. Битанге су и "велики баја" и Броз. Разлика међу њима су само што су на супротним крајевима синусоиде. Један краде да обезбједи десетак кољена а други је , исто тако , живио као фараон и није га била брига ни за дјецу ни за унуке (као ракова дјеца). Што се тиче задуживања и фабрика , навести ћу само Обровац , г. "Четниче". Ал' можда ја и не знам ништа пошто сам само "почетник". И онај Ваш претходник каже да сам контрадикторан а он жали за Брозом и старим временима и каже да је од прије рата на истом радном мјесту. Једини закључак који из тога могу извести је да је на "државним јаслама" јер је све остало , како кажете Ви а и он , пропало. Испада да је у оном систему "државне јасле" биле једино што је ваљало и није пропало јер су , не само , опстале него се и увећале. И зашто би онда неко са "државних јасли" жалио за оним системом када и даље живи у њему? То је управо оно што говорим годинама. Ми живимо у два паралелна система (слично као Хонг-Конг). Баја и ужа екипа у трулом капитализму који израбљује и шиканира гомилу политички неподобних. С' друге стране , "јавни сектор тј. државне јасле" и даље у "социјализму" јер користе исте привилегије а једна од њих је : "нико ме не може толико мало платити колико ја могу мало радити". Једино што требају је редовно излазити на изборе и гласати за "великог бају" како би задржали постојеће стање.

Name

Нострадамус

20.07.2019 11:53

Стварно је луд цовјек.Па ако је Пељески мост проблем Хрватске Питање "Засто је по том питању сазвана посебна НСРС и постављено питање Српског националног интереса?Да си преспавао два три дана не би правио ту глупост мислио си да це Хрватска да ти аплаудира Е НЕЦЕ цак сем медијског интересовања ради попуне неких информација.Руководство Хрватске то уопсте не интересује направио си од себе само јос вецу будалу него сто си био.А Српски народ мозе да има посљедице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

20.07.2019 12:46

Да само јос додам да је од свега тога јос горе да у Скупстини 60 посланика подрзе ову будалу.Тако да га амнестира од одговорности треба именом и презименом реци ко је гласао за његов приједлог.Било ко сада би требао да заказе сједницу да се преиспита та одлука о застити Српског националног интереса и тразити поновно изјасњавање.Као разлог је довољан и тај сто управо Додик сада казе да је тај мост питање унутар Хрватске.

Name

Трансформације

20.07.2019 14:02

Најгоре од свега сто је Вукана, Јелену и Драска јавно испљувао, понизавао, балио за говорницом, пријетио им, арлаукао, махнитао, испроваљивао себе, горе од неписменог коцијаса. Оно је било страсно и слусати и гледати, поготово оне пријетње, које су индиректне свима, који не мисле као он и његови полтрони у Скупстини.

Name

бисер

20.07.2019 16:12

кад видиш да Чавић прелетач гласа све ти је јасно

Name

Нострадамус

20.07.2019 16:55

Увијек сам за промјену власти,али искрено да це бити боље то се не надам јер и једни и други једу из будзета.Медјутим промјена би била само да народ мозе да критикује оне који су нудили промјене на боље.Ако би неко нови се појавио који би био спреман да мијења систем то би онда било промјена на боље.Овако промјена на исто.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

20.07.2019 11:56

ПА НЕ ЗИВЕ ОВДЕ САМО СРБИ И ЦЛАНОВИ СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2019 12:56

Тацно да не зиве Срби али зиве цланови Снсд и других странака.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

20.07.2019 14:37

ЦЛАНОВИ ДРУГИХ СТРАНАКА СУ СРБИ АЛ' ПАПЦИ

Name

Ре

20.07.2019 17:52

Сале не треба бити опсједнут Србима видис ја нисам опсједнут муслиманима Босњацима има их добрих и лосих они лоси су лоси и за тебе и за мене.А добри су добри и за све.

Name

Који лицемјер

20.07.2019 11:56

Значи, ДодиГ запали и кад све изгори узме тај пепео што је остао и посипа се с њим. СТРАШНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд

20.07.2019 12:00

Шта овај човек брбља

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

22.07.2019 15:59

Овај човјек упрскао и шефа и станицу. Невејроватно, једини случај заштите виталног националног интереса је покренут због тога ; "да се гради мост испод којег ће БиХ бродови и чамци морати пролазити".

Name

Обична раја

20.07.2019 12:00

Зар нуклеарни отпад се не одлаже у Хрватској и то је унутарње питање Хрватске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxит

20.07.2019 13:40

Када буде се отварало питање одлагање отпада на граници БиХ и Хрватске Комсиц и Дтаферовиц морају се држати принципијелно .То је унутрашње питање Хрватске !Додик сам себи упада у стомак .Докле видјецемо.Умјесто да се бави економијом он упорно ее бави високом политиком.

Name

Боб

20.07.2019 15:50

Посље овога на тапет долази одлагање опасног отпада на граници које Хрвати већ пуном паром складиштују. Хрвати су такви да никад стати неће а Додик је становнике уз границу довео у ситуацију да ће друга два члана предсједништва да му врате истом мјером и у року неких пар година људи це да обољевају од најгорих болести, имаћеш породе с деформитетима за које се нико неће ни за ухо почешати јер ће на тапету да буде нека треча, четврта или пета ситуација у коју нас довела сусједна Хрватска јер им се на вријеме не подвлачи црта!

Name

Објавио

20.07.2019 12:01

Која глупост унутрашња ствар Хрватске је и одлагалиште нуклеарног отпада које прави на својој територији као и мост е сада сметали то интересима БиХ. Миле стварно немас али стварно ни грама милости за свој нард.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

20.07.2019 12:02

Мост мозес да заборавис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо Цар

20.07.2019 12:06

Овсј човјек је стварно болестан или смо ми сви луди па не видимо да из дана у дан мјења ставове и тако у круг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2019 12:34

У потпуности се слажем

Name

Нострадамус

20.07.2019 15:09

Није само он који мијења мисљење из дана у дан не заборави и оних 60 у Скупстини сто су гласали за посебно ове из опозиције.

Name

Пепеласи

20.07.2019 12:07

И оних 55 полтрона кији су гласали у народној скупстини за Додиков приједлог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мироѕлав

20.07.2019 13:18

Шиповљани и Мирконићани неће сљедећи пут бити маестрал него нешо друго , незнам како се зове.

Name

Мустафа

20.07.2019 12:08

”српски и хрватски народ кроз историју имали много тешких тренутака”! Реце српски представник у предсједниству и нико не реагова. Покусај истријебљења српског народа са ових простора он зове ”тески тренутак”! За кога,кољаце мозда? Боље нисте ни заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.07.2019 13:19

члан је говорио из душе,

Name

пензионер

20.07.2019 12:11

Људи моји, је ли то могуће?! Па шта оно би на НСРС неки дан, тражена је заштита виталног националног интереса српског народа, а данас - Пељешки мост је искључиво проблем Хрватске. Стварно не знам ко је овдје луд? Рекла бих, посланици који су слијепо одани свом шефу, како га зову, и уопште НЕ СМИЈУ размишљати својом главом! Боже ме сачувај оваквих људи, боље рећи - љигаваца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебе луд збуњеног

20.07.2019 12:14

Мени није јасно ста то кинези имају заједницко са србима кад је толико вазно сто они изводе радове на П.Мосту. Њему су вазнији кинези од властите дрзаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

20.07.2019 12:17

Највећи проблем Републике Српске су похлепни лицемјерни неморални политичари и државни службеници повезани са похлепним бизнисменима којима државне функције служе искључиво као ресурс за приватни бизнис а народ који пропада због таквог њиховог односа према Отаџбини посматрају само као колатералну штету. Отаџбина вапи за Истином, Слободом, Правдом, Отажбина презире похлепу, неморал, презире људе који је искориштавају. Помозимо Отаџбини. Ко ће ако нећемо ми ? Када ако не сада ? Истина долази. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурле

20.07.2019 12:18

Једеш го... и није те стид! Толико си појео да си се усмрдио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

20.07.2019 12:22

Пробудио се изненада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудило

20.07.2019 12:23

Које нема краја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

20.07.2019 12:24

Јуче једно данас друго, као и сво вријеме до сада...па ти нешто договори са ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај

20.07.2019 12:25

Луд човјек сад је имао прилику све да заврши у интересу срба али мора се човићу вратити дуг . Њега није брига ни за нук.одпад ни за било шта него само за кес јер је свјестан да му се ближи крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

20.07.2019 14:02

Велики глумац.

Name

Он

20.07.2019 12:27

је стварно ПРОЛУОАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

20.07.2019 12:30

Какав је ово кретен народ који ради у алуминијуму Мостар је рекао све ко је Драган Цовиц твој пајтос узвицима лопове лопове и гадјање фласама скупоцјено возило Цовица који нема функцију а узива све привилегије од возаца дзипа и свега осталога ал стаце се и вама у крај лопурде неспособне

ОДГОВОРИТЕ
Name

21век - васкрсење

20.07.2019 12:33

браво, ово је што би рекла госпођа Колинда круцијални доказ да су она три мускетира била у праву , ово Баја преурањено вади, ал га сад брате обриши од стору. ти си своје рекао и твоје изајве и твоје дерање са скупштине су видјели сви, мислим да ситно бројиш,

ОДГОВОРИТЕ
Name

20.07.2019 12:34

Будала и папрати никад неце нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле Бгд

20.07.2019 12:48

Изгибе човек радећи за интересе Хрватске! Није проблем што је Додик хрват, али је проблем што се он и његови неће смирити док Бањалука не буде у Хрватској. То сви његови отворено говоре и цртају мапе. Једино кажу е Бијељина може да се припоји оним "циганима" преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

20.07.2019 13:09

ГОТОВИ СМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

20.07.2019 13:10

ОВО ЈЕ КРАЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

20.07.2019 13:22

Ста реци? 50% "Републике Српске је гласало за њега. Правило гласи : Какав народ, таква и држава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.07.2019 08:27

Милорад Додик је и твој предсједник.

Name

тата

20.07.2019 13:26

Ако ми останемо на позицијама које сте изградили ти и Човић, скинућете нам и гаће са гузице, толико сте алави на паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

20.07.2019 14:41

Јел могуце да овај цовјек, са оваквим менталним стањем води РС?.Видјео цовјек да се упетљао у паукову мрезу да нема излаза.! Моземо захвалити само оном троје посланика, који су га потукли са аргументима. Кад је видјео да се просуо за говорницом, да је себе уканалио, да је потврдио своју неуспјесну владавину, да тројац говори само аргументовану истину, е онда сутра прица другу прицу. Мени су гори и најцрњи делегати, сједе купљени мисеви у клупама, и на крају дизу два бједна прстица!!!!! Под хитно млади образовани се морају окупити око "тројца" формирати неку РЕФОРМИСТИЦКУ СТРАНКУ да поведу народ у нољу и сигурнију будуцност. А ове старе лопове, пилитицке криминалце и политицке тајкуне све послати у политицку прослост.

Name

Ре ја

20.07.2019 15:37

У затвор, у затвор све до једног

Name

НИСИ НАС

20.07.2019 14:04

Додиг ти си подваљен Српском народ у, ти си продукт хрватски обавјестајни слузби убацен јос на поцетку рата у Српске редове. МОЈИ СРБИ ДОЗОВИМО СЕ ПАМЕТИ ЈЕДНОМ ЗАР ОПЕ ДРУГИ БРОЗ ДА НАМ КАПУ КРОЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

20.07.2019 19:22

На залост није други Броз да је барем Броз било би и те како боље.Медјутим сада смо добили Павелица лицно.

Name

Мицика

20.07.2019 14:20

Није ниста цудно и необицно сто овај Хрватски заступник , кукавиције јаје , које је наивним Србима подметнуто и уз то је јос и ментално поремецен , а за сто има и налаз од доктора , а то се могло јако добро примијетити и у Скупстини . Његово блебетање скоро цитав дан , а да ниста није рекао , као и покрети руку и тијела све су рекли .Цудно је понасање тзв. опозиције , свих , изузев : Вукановица , Драска и Јелене . Зар на овако небитној теми , као сто је Пељески мост , нису смјели или нису хтјели реци оно сто мисле , па то је за неповјеровати , а кога су се они требали уструцавати , зар највецег издајника , дезертера , онога сто је све сто се могло опљацкати , опљацкао је , све сто се могло унистити , унистио је , зар таквог треба неко да се уструцава . Ових троје младих људи , одвазних , неустрасивих и сто је најбитније нису дозволили да их ова битанга купи , али искљуциво насим парама , требају сто прије кренути својим путем , јер оцито је , а то се врло добро видјело на посљедњој скупстини , да оцигледно немају са киме сарадјивати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

но папак

20.07.2019 14:27

До сутра би се могло набрајати ста је он све рекао па порекао, обецао па слагао, увриједио па се ко фол извињава. Све у свему цовијек без образа карактера опијен власцу и богаством

ОДГОВОРИТЕ
Name

прцојка

20.07.2019 14:41

Је..и нас до изнемоглости,Ти си јаци од тите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

20.07.2019 14:46

Будалетино једна,ти си овом изјавим се ставио у заститу хрватског народа басупрот босњацког народа,иди се лијеци лудаце незнас ста прицас Срби зарадјују добре плате у Сарајеву и тамо гдје су мијесани са босњацима за разлику гдје зиве са хрватима.Ти си највеце зло и лазов у последњих 100год које је задесио српски народ,нека те дјаво однесе лопурдо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

20.07.2019 14:54

Хрвати на својој територији граде мост виши и дужи од свјетских стандарда. ЕУ има прекид територије и са овим мостом спаја своју територију. Ко је БиХ крив што неће за 50 година ући у ЕУ захваљујући Бошњацима. Истина они би прво у НАТО, јер је Турска тамо. Али и Турци их зезнуше јер са Русима се спријатељише. Зезнута ситуација: ГАМЕ није ОВЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

20.07.2019 15:23

НЕМА ТУ СТА ДА СЕ ПРИЦА ,ВИДЈЕЛИ СТЕ ПОНАСАЊЕ, ГЕСТИКУЛАЦИЈЕ, ГОРДОСТ ... ЦОВЈЕК ОПСЈЕДНУТ ЛЕГИЈОМ ДЕМОНА, ПРАВИ ГАДАРИНСКИ БЈЕСОМУЦЕНИК. ЊЕГОВА ПАЛА ПРИРОДА ГА ТЈЕРА ДА ВИСЕ НЕ ЗНА НИ СТА ХОЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

20.07.2019 15:29

Надајмо се да ће се ови вампири и у РС и у Србији скинути са грбаче нашег народа! Било би најлепше преспавати период док овакви владају! Страшна екипа на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

20.07.2019 15:48

Колико су јадни посланици наше Народне скупштине. Па нико да бекне, боже сачувај. Похвале за младе снаге!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафијаска болест

20.07.2019 17:23

Цовјеце, одмори мало од те похлепе, то је болест, здравље је најпреце. Ако ти је само то битно, ниси људско бице! Нико те неце памтити ни по каквом добру, јел једноставно не посједујес то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаза

20.07.2019 17:32

човјек је читав свој живот фукара остаће фукара и умријеће ко фукара

ОДГОВОРИТЕ
Name

сто га објављујете

20.07.2019 18:04

уопште?ПА НИ ОДРАЗ У ОГЛЕДАЛУ ГА НЕ ФЕРМА 1% УСТВАРИ 113% ФАКТИЧКИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миладин

21.07.2019 06:23

Хрват свом највећем живом сину Мили одали почаст за све заслуге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб

21.07.2019 07:43

СВЕ ЗА КУМА КУМА НИЗАШТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

21.07.2019 08:56

Јадоооо, чиме се ти имас да поносиш , ста си урадио за нарад.?То сто си направио, народним парама, само си средио своје станиште, смраду један, егоиста, лицемјеру ... Називаш ове млађе, лузери. Хајде нека буду поштени избори, па цемо видјети ко је лузер, лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гремy

21.07.2019 20:33

Додига је обицна лопурда, ста јос да се томе дода?

Name

Иди бре..

21.07.2019 20:25

Никада, ама баш никада, Хрватска неће учинити уступак или какав гест добре воље према Србима, ма гдје они да су, ма гдје били и живјели. Треба ли подсјећати на положај Срба у хрватској, у кантонима са хрватском влашћу..?? Наравно да не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзеки Цхан

22.07.2019 11:06

Људи пустите кинезе да граде док хоце да граде и док имају пара .Када они зауставе финасирање бице писи пропало. у Африци полако заустављају пројекте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не засмијавај народ Б. Лука

22.07.2019 12:51

Гдје су Срби у Хрватској изгледа да се тамо Човић залаже превише за њих. Никад ни чуо ни видио. Шта нас поштени народ занима ваш договор, нас занима наша РС и народ али поштени у њој. У нас је тај наопаки преокрет наступио давно. Наши одоше главом без обзира у туђи свијет док се неко брине шта ће бити са хрватског народа у БиХ. Јадни смо ми сви, сами како се каже тражили смо гладајмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мандолина

22.07.2019 13:39

а за сво то вријеме сте покрали милионе, ти понајвише преседниће , не знам за овог Човића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сојин

22.07.2019 15:11

Зато це вам Хрвати сада направити складисте Цс137 на 100 км од Бањалуке, али на својој територији, и законски и уставно исправно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.07.2019 06:06

Милорад Додик нема никаквих проблема што се поједини приватни медији редовно посипају пепелом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

23.07.2019 07:42

Мислим да није нормалан па није сав свијет глуп

ОДГОВОРИТЕ
Name

За "борца"

23.07.2019 09:09

У праву си, није цијели свијет глуп али неки сте глупи, да бог сачува.