Партизан: И Рикардо Гомеш лиценциран за Европу!

Најбољи стрелац "парног ваљка" у прошлој сезони може да игра против Велшана.

Фудбал 20.07.2019 | 15:55
Партизан: И Рикардо Гомеш лиценциран за Европу!
Из Партизана је у четвртак на адресу УЕФА стигао списак играча на које тренер "парног ваљка" Саво Милошевић рачуна за двомеч против Конах Квеј Номадса из Велса.

На списку се налази најбољи стрелац црно-белих у прошлој сезони, али и фудбалер који практично није имао улогу током припрема, јер се чека његова продаја – Рикардо Гомеш.

Међу 27 фудбалера које је изабрао стручни штаб, петорица је на "Б" листи. У питању су млади и перспективни фудбалери - Армин Ђерлек, Лазар Павловић, Страхиња Павловић, Златан Шеховић и Слободан Станојловић.

Међу одбраним играчима нема Петра Гигића, нападача који је прешао из Мачве у Хумску. Међутим, то не значи да неће бити у комбинацији за први меч наредног четвртка у Рилу, јер постоји могућност допуне списка.

За Партизан би двомеч са велшким Конахсом требало да буде леп увод у сезону, полигон за пумпање самопоуздања. Ипак, на примеру Килмарнока у редовима српског освјача Купа су спознали да не смеју да потцене симпатичан тим из Велса.

Спортски сектор клуба из Хумске послао је данас у УЕФА списак играча на које рачуна за европску премијеру. Великих изненађења – нема. Партизанов стручни штаб, предвођен Савом Милошевић, одлучио се да за двомеч против Конахса лиценцира и нападача Рикарда Гомеша. Најбољи стрелац Парнов Ваљка у прошлој сезони је дуго пред трансфером у арапски свет, тачније Ал Шаржу, па због тога није био у комбинацији за пријатељске мечеве у Словенији.  Сваког дана се очекује реализација тог трансфера, и не би било изненађење да Рикардо не дочека европску премијеру, заказану за 25. јул у Велсу као играч Партизана.

На Партизановом списку се налази 27 играча. Петорица играча су на такозваној Б листи. Реч је о момцима пониклим у клубу, рођеним после 1.јануара 2000. године. Међу њима је и везита Армин Ђерлек, који ће тешко у новој сезони имати завидну минутажу.

На "А" списку су:

ГОЛМАНИ: Владимир Стојковић, Филип Кљајић, Немања Стевановић.

ОДБРАНА: Немања Милетић, Перица Пешукић, Доминик Динга, Бојан Остојић, Игор Вујачић. Слободан Урошевић, Рајко Брежанчић.

ВЕЗНИ РЕД: Александар Шћекић, Саша Здјелар, Милан Смиљанић, Зоран Тошић, Ђорђе Ивановић, Александар Лутовац, Сејдуба Сума, Филип Стевановић.

НАПАД: Огњен Ожеговић, Умар Садик и Рикардо Гомеш.

Б ЛИСТА: Армин Ђерлек, Лазар Павловић, Страхиња Павловић, Златан Ђеховић и Слободан Станојловић.

УЕФА дозвољава да се још двојица играча додају на списак најкасније 24 сата пре прве утакмице. Могуће је да ће накнадно бити уписан и тек пристигли нападач Петар Гигић, момак који је дошао из шабачке Мачве.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар