Сјајна вијест: Кузмић комуницира!

Стање повријеђеног кошаркаша иде на боље.  Кузмић свестан, покреће све ексремитете, дише самостално! И постепено, колико је то тренутно у могућности, комуницира са лекарским тимом који о њему брине 24 часа дневно.

Кошарка 19.07.2019 | 20:59
Сјајна вијест: Кузмић комуницира!
Делегација Црвене звезде обишла је у петак уз дозволу лекара повређеног кошаркаша Огњена Кузмића који се налази на одељењу интензивне неге Ургентног центра у Београду.

Приликом краће посете лекарски тим информисао је трочлану делегацију Звезде о постоперативном опоравку Огњена Кузмића. Том приликом председник клуба Небојша Човић, директор клуба Филип Сунтурлић и ПР клуба Игор Вујичин били су у прилици да по први пут виде Огњена након недељне несреће и увере се у његово здравствено стање.

Лекари Ургентног центра изразили су задовољство Огњеновим тренутним стањем, и постепеним али сигурним опоравком, након операције од тешких повреда које је задобио у саобраћајној несрећи.

Огњен Кузмић је у свесном стању, покреће све ексремитете, дише својим плућима и постепено, колико је то тренутно у могућности, комуницира са лекарским тимом који о њему брине 24 часа дневно.

"КК Црвена звезда мтс и даље ће детаљно информисати јавност о процесу опоравка репрезентативца Србије и кошаркаша нашег клуба", истиче се на сајту клуба.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: КК Црвена звезда

Коментари / 0

Оставите коментар