Sjajna vijest: Kuzmić komunicira!

Stanje povrijeđenog košarkaša ide na bolje.  Kuzmić svestan, pokreće sve eksremitete, diše samostalno! I postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

Košarka 19.07.2019 | 20:59
Sjajna vijest: Kuzmić komunicira!
Delegacija Crvene zvezde obišla je u petak uz dozvolu lekara povređenog košarkaša Ognjena Kuzmića koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju Zvezde o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvere se u njegovo zdravstveno stanje.

Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

"KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša našeg kluba", ističe se na sajtu kluba.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: KK Crvena zvezda

Komentari / 0

Ostavite komentar