Сјајна подршка Штимца "орловима"!

Срцем и душом уз тим! Бивши репрезентативац Владимир Штимац послао играчима Србије фантастичну поруку након окупљања пред почетак припрема за Мундобаскет. "Идемо до краја", поручио.

Кошарка 19.07.2019 | 18:27
Сјајна подршка Штимца "орловима"!
Селектор Србије Александар Ђорђевић окупио је "орлове" пред почетак припрема за Светски куп у Кини, који ће се одржати од 31. августа до 15. септембра.

На прозивци у Београду појавило се 17 од 18 окупљених играча, сви осим Николе Јокића, који ће се 2. августа прикључити екипи.

Селектор Ђорђевић поручио је да Србија има највеће амбиције на предстојећем Мундобаскету.

"Нико од ових момака не бежи од амбиције да се врати са медаљом. То је наш велики циљ, али и обавеза. Даћемо све од себе да се вратимо са одличјем, али првенство је такмичарски захтевно и има много репрезентација које су дигле форму, које су се подигле, тимски и индивидуално. Чека нас велики посао", рекао је селектор.

Уз "орлове" је и бивши репрезентативац Владимир Штимац. На Инстаграму је поставио сјајну поруку подршке за бивше саиграче.

"Пуна подршка, знате да сам и срцем и душом уз овај тим. Овог пута као највећи навијач репрезентације! Идемо до краја!", написао је уз видео Штимац.

Владимир Штимац је са репрезентацијом Србије освојио три сребрне медаље - на Светском првенству 2014, Олимпијским играма у Рију 2016, и Еуробаскету 2017, након којег се и повукао из националног тима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар