Sjajna podrška Štimca "orlovima"!

Srcem i dušom uz tim! Bivši reprezentativac Vladimir Štimac poslao igračima Srbije fantastičnu poruku nakon okupljanja pred početak priprema za Mundobasket. "Idemo do kraja", poručio.

Košarka 19.07.2019 | 18:27
Sjajna podrška Štimca "orlovima"!
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević okupio je "orlove" pred početak priprema za Svetski kup u Kini, koji će se održati od 31. avgusta do 15. septembra.

Na prozivci u Beogradu pojavilo se 17 od 18 okupljenih igrača, svi osim Nikole Jokića, koji će se 2. avgusta priključiti ekipi.

Selektor Đorđević poručio je da Srbija ima najveće ambicije na predstojećem Mundobasketu.

"Niko od ovih momaka ne beži od ambicije da se vrati sa medaljom. To je naš veliki cilj, ali i obaveza. Daćemo sve od sebe da se vratimo sa odličjem, ali prvenstvo je takmičarski zahtevno i ima mnogo reprezentacija koje su digle formu, koje su se podigle, timski i individualno. Čeka nas veliki posao", rekao je selektor.

Uz "orlove" je i bivši reprezentativac Vladimir Štimac. Na Instagramu je postavio sjajnu poruku podrške za bivše saigrače.

"Puna podrška, znate da sam i srcem i dušom uz ovaj tim. Ovog puta kao najveći navijač reprezentacije! Idemo do kraja!", napisao je uz video Štimac.

Vladimir Štimac je sa reprezentacijom Srbije osvojio tri srebrne medalje - na Svetskom prvenstvu 2014, Olimpijskim igrama u Riju 2016, i Eurobasketu 2017, nakon kojeg se i povukao iz nacionalnog tima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar