Ебисилио заслужио нову шансу у Звезди!

Али у Суперлиги! Није добио шансу у Европи, али. . .

Фудбал 19.07.2019 | 16:52
Ебисилио заслужио нову шансу у Звезди!
"Када су у питању странци - очекујемо да клуб напусти Ебисилио".

Ово су биле речи спортског директора црвено-белих Митра Мркеле пре неколико недеља након којих је постало јасно да Владан Милојевић више не рачуна на Холанђанина.

Један од разлога свакако је и велики играчки кадар, односно то што Ебисилио заузима место странца, тако да га је клуб изоставио за мечеве у квалификацијама за Лигу шампиона, односно није га регистровао за 1. рунду овог такмичења.

У међувремену, Ебисилио се наметнуо на тренинзима, постигао два гола на пријатељском мечу против Звездаре, али и даље је једном ногом ван "Маракане".

Како преноси "Спортски журнал", Црвена звезда је ИПАК лиценцирала Лоренца Ебисилија за домаћи шампионат који за шампиона почиње у суботу против Јавора, док остаје да се види да ли ће бити простора да се "допише" и на списак играча за наставак квалификација.

Предност за сада имају Милан Гајић, који мора да одмени суспендованог Марка Гобељића, односно леви бек Жандер који је стигао као подршка Милану Родићу.

Лоренцо Ебисилио (27) је у Звезду стигао прошлог лета из АПОЕЛ-а и у првој сезони забележио је 30 наступа. Постигао је три поготка и уписао још девет асистенција.

Да ли је заслужио још једну шансу?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар