Ebisilio zaslužio novu šansu u Zvezdi!

Ali u Superligi! Nije dobio šansu u Evropi, ali. . .

Fudbal 19.07.2019 | 16:52
Ebisilio zaslužio novu šansu u Zvezdi!
"Kada su u pitanju stranci - očekujemo da klub napusti Ebisilio".

Ovo su bile reči sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele pre nekoliko nedelja nakon kojih je postalo jasno da Vladan Milojević više ne računa na Holanđanina.

Jedan od razloga svakako je i veliki igrački kadar, odnosno to što Ebisilio zauzima mesto stranca, tako da ga je klub izostavio za mečeve u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno nije ga registrovao za 1. rundu ovog takmičenja.

U međuvremenu, Ebisilio se nametnuo na treninzima, postigao dva gola na prijateljskom meču protiv Zvezdare, ali i dalje je jednom nogom van "Marakane".

Kako prenosi "Sportski žurnal", Crvena zvezda je IPAK licencirala Lorenca Ebisilija za domaći šampionat koji za šampiona počinje u subotu protiv Javora, dok ostaje da se vidi da li će biti prostora da se "dopiše" i na spisak igrača za nastavak kvalifikacija.

Prednost za sada imaju Milan Gajić, koji mora da odmeni suspendovanog Marka Gobeljića, odnosno levi bek Žander koji je stigao kao podrška Milanu Rodiću.

Lorenco Ebisilio (27) je u Zvezdu stigao prošlog leta iz APOEL-a i u prvoj sezoni zabeležio je 30 nastupa. Postigao je tri pogotka i upisao još devet asistencija.

Da li je zaslužio još jednu šansu?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar