Смрскао ''голфа'': Погинула жена

“Чуо сам страховит ударац и истрчао напоље. Смрскани аутомобил је био у каналу. На жалост, старија жена која се налазила у ‘голфу’ је преминула на лицу мјеста, нисмо могли да јој помогнемо”.

Србија 18.07.2019 | 20:38
Смрскао ''голфа'': Погинула жена
Овако причају још потресени станари Земунске улице у Бусијама о стравичном судару који се догодио вечерас око 17.30 сати, а у којем је страдала Љ. М. (66) која се налазила у аутомобилу марке “голф”.

– Када смо видјели да жена не даје знаке живота, покушали смо да извучемо мушкарца из “голфа” који је био без свијести. Нисмо успјели, али брзо су дошли Хитна помоћ и ватрогасци, тако да је превезен у болницу – причају комшије за Блиц.

У стравичној несрећи су учествовала три возила, потврђено је из МУП-а. Путница Љ. С. (66) је погинула на лицу мјеста, а двије особе су превезене у Земунску болницу.

Према тврдњама очевидаца, “џип” је претицао колону возила, затим ударио у “пежо 307”, након тога се одбио и налетио на “голфа” који се кретао из супротног правца, тачније из правца Батајнице. Од силине удара, “голф”, у којем се налазила несрећна жена, слетио је у канал. 

Како јавља репортерка, “голф” је потпуно уништен, док су на “џипу” и “пежоу” примјетна мања оштећења.

Станари Земунске улице напомињу да су на овом потезу, на раскрсници Земунске и Кривајске улице, саобраћајне несреће честе и да многи јуре великом брзином.

– Прије осам мјесеци на истом мјесту је погинула жена – каже станарка Земунске улице.

Полиција је на терену и врши увиђај након чега ће се знати како је до несреће дошло.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар