Smrskao ''golfa'': Poginula žena

“Čuo sam strahovit udarac i istrčao napolje. Smrskani automobil je bio u kanalu. Na žalost, starija žena koja se nalazila u ‘golfu’ je preminula na licu mjesta, nismo mogli da joj pomognemo”.

Srbija 18.07.2019 | 20:38
Smrskao ''golfa'': Poginula žena
Ovako pričaju još potreseni stanari Zemunske ulice u Busijama o stravičnom sudaru koji se dogodio večeras oko 17.30 sati, a u kojem je stradala Lj. M. (66) koja se nalazila u automobilu marke “golf”.

– Kada smo vidjeli da žena ne daje znake života, pokušali smo da izvučemo muškarca iz “golfa” koji je bio bez svijesti. Nismo uspjeli, ali brzo su došli Hitna pomoć i vatrogasci, tako da je prevezen u bolnicu – pričaju komšije za Blic.

U stravičnoj nesreći su učestvovala tri vozila, potvrđeno je iz MUP-a. Putnica Lj. S. (66) je poginula na licu mjesta, a dvije osobe su prevezene u Zemunsku bolnicu.

Prema tvrdnjama očevidaca, “džip” je preticao kolonu vozila, zatim udario u “pežo 307”, nakon toga se odbio i naletio na “golfa” koji se kretao iz suprotnog pravca, tačnije iz pravca Batajnice. Od siline udara, “golf”, u kojem se nalazila nesrećna žena, sletio je u kanal. 

Kako javlja reporterka, “golf” je potpuno uništen, dok su na “džipu” i “pežou” primjetna manja oštećenja.

Stanari Zemunske ulice napominju da su na ovom potezu, na raskrsnici Zemunske i Krivajske ulice, saobraćajne nesreće česte i da mnogi jure velikom brzinom.

– Prije osam mjeseci na istom mjestu je poginula žena – kaže stanarka Zemunske ulice.

Policija je na terenu i vrši uviđaj nakon čega će se znati kako je do nesreće došlo.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar