Мачван: Нисам заслужио позив!

Више ће они помоћи мени него ја њима! Репрезентативац Милан Мачван захвалио је селектору на позиву, пошто се дуго опорављао од повреде.

Кошарка 19.07.2019 | 17:49
Мачван: Нисам заслужио позив!
Мачван је пропустио скоро целу прошлу сезону због повреде, али се опоравио и спреман дочекује припреме за Мундобаскет.

"Желим прво да захвалим на позиву јер ја овај позив у суштини и нисам заслужио јер нисам играо годину дана. Чињеница је да ће саиграчи и тренери много више мени да помогну у овом неком периоду него ја њима. Осећам се добро, здрав сам, тренирам нормално дужи временски период, али недостаје та тимска кошарка и заиста сам узбуђен што се враћам у нормалан тренажни процес", рекао је Мачван.

Центар Бобан Марјановић рекао је да је успео да се одмори после напорне сезоне у НБА лиги.

"Биће тешко, биће узбудљиво. Сваки пут имамо лепе тренутке у репрезентацији, увек је занимљиво, једва чекам", рекао је Марјановић.

Упитан да ли ће Србија на турниру имати најјачу центарску линију у историји репрезентације, Марјановић је рекао: "Не знам да ли смо најјачи, али смо стварно добри".

"Мени ће сигурно помоћи да постанем бољи играч, радујем се унапред сваком тренингу, дуелима са пријатељима и саиграчима биће супер", додао је нови играч Далас Меверикса.

Репрезентативац Владимир Лучић рекао је да је рано причати о очекивањима за Светско првенство, већ да очекује да ће екипа добро тренирати на припремама, да остане здрава и да се што боље спреми за припремне утакмице, а затим и за Светско првенство.

"Даћу све од себе да се припремим што боље. Нисам имао неку предугу паузу, па нисам пуно ни испао из форме, али искористићу максимално овај период на Копаонику пре свега, а после и када почнемо да играмо утакмице", рекао је Лучић.

Светско првенство у КИни почиње 31. августа, Србија је у Групи Д са Анголом, Филипинима и Италијом, а финале Мундобаскета је 15. септембра.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Шофер

19.07.2019 18:14

Ајде ти фино Мачване назад куци у Партизан, одради сезону двије, помогни Партизану а и себи. Гробари те цекају

ОДГОВОРИТЕ