Mačvan: Nisam zaslužio poziv!

Više će oni pomoći meni nego ja njima! Reprezentativac Milan Mačvan zahvalio je selektoru na pozivu, pošto se dugo oporavljao od povrede.

Košarka 19.07.2019 | 17:49
Mačvan: Nisam zaslužio poziv!
Mačvan je propustio skoro celu prošlu sezonu zbog povrede, ali se oporavio i spreman dočekuje pripreme za Mundobasket.

"Želim prvo da zahvalim na pozivu jer ja ovaj poziv u suštini i nisam zaslužio jer nisam igrao godinu dana. Činjenica je da će saigrači i treneri mnogo više meni da pomognu u ovom nekom periodu nego ja njima. Osećam se dobro, zdrav sam, treniram normalno duži vremenski period, ali nedostaje ta timska košarka i zaista sam uzbuđen što se vraćam u normalan trenažni proces", rekao je Mačvan.

Centar Boban Marjanović rekao je da je uspeo da se odmori posle naporne sezone u NBA ligi.

"Biće teško, biće uzbudljivo. Svaki put imamo lepe trenutke u reprezentaciji, uvek je zanimljivo, jedva čekam", rekao je Marjanović.

Upitan da li će Srbija na turniru imati najjaču centarsku liniju u istoriji reprezentacije, Marjanović je rekao: "Ne znam da li smo najjači, ali smo stvarno dobri".

"Meni će sigurno pomoći da postanem bolji igrač, radujem se unapred svakom treningu, duelima sa prijateljima i saigračima biće super", dodao je novi igrač Dalas Meveriksa.

Reprezentativac Vladimir Lučić rekao je da je rano pričati o očekivanjima za Svetsko prvenstvo, već da očekuje da će ekipa dobro trenirati na pripremama, da ostane zdrava i da se što bolje spremi za pripremne utakmice, a zatim i za Svetsko prvenstvo.

"Daću sve od sebe da se pripremim što bolje. Nisam imao neku predugu pauzu, pa nisam puno ni ispao iz forme, ali iskoristiću maksimalno ovaj period na Kopaoniku pre svega, a posle i kada počnemo da igramo utakmice", rekao je Lučić.

Svetsko prvenstvo u KIni počinje 31. avgusta, Srbija je u Grupi D sa Angolom, Filipinima i Italijom, a finale Mundobasketa je 15. septembra.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Šofer

19.07.2019 18:14

Ajde ti fino Mačvane nazad kuci u Partizan, odradi sezonu dvije, pomogni Partizanu a i sebi. Grobari te cekaju

ODGOVORITE