Олимпијски комитет БиХ наградио Ларису Церић!

''Ова награда ме додатно мотивише да у своју ризницу медаља додам и олимпијску'', категорична је Лариса Церић.

Остали спортови 19.07.2019 | 11:29
Олимпијски комитет БиХ наградио Ларису Церић!
На 2. европским играма у Минску, најбоља босаскохерцеговачка спортисткиња, џудисткиња Лариса Церић, освојила је сребрну медаљу, прво одличје за БиХ на овом такмичењу. 

Тим поводом Олимпијски комитет БиХ организовао је пријем за Ларису Церић и њеног тренера Бранислава Црногорца како би се и на овај начин званично захвалио на оствареном резултату, саопштено је из ОК БиХ.

Предсједник ОК БиХ Изет Рађо је истакао да се "Лариса на европским и свјетским првенствима бори са такмичаркама које представљају многољудне и богате државе чије спортске федерације располажу са вишемилионским буџетима, чиме је њен успјех још већи."

Церићева је нагласила да изузетно цијени напоре ОК БиХ у намјери да подржи најбоље спортисте БиХ на њиховом путу ка Олимпијским играма у Токију 2020. године.

''Захвална сам ОК БиХ на финансијској подршци коју ми пружа у континуитету, а ова награда ме додатно мотивише да у своју ризницу медаља додам и олимпијску'', казала је Церић.

ОК БиХ је као небуџетски корисник овом приликом издвојио награде за остварени резултат и то за Ларису Церић 10.000 КМ, а за њеног тренера 5.000 КМ, као додатни подстрек да наставе са радом и великим успјесима, наводи се у саопштењу.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар