Хрватски новинар: Новакова изјава?

Класично набијање комплекса Федереру! Коментатор Јутарњег листа Невен Бертичевић је навео у тексту да је Новак Ђоковић набио комплексе Роџеру Федереру у финалу Вимблдона.

Тенис 18.07.2019 | 18:55
Хрватски новинар: Новакова изјава?
Како је навео, тачна је констатација да је најтрофејнији играч у историји тениса доживео најтежи пораз у каријери у недавном завршном мечу најпрестижнијег Грен слем турнира.

"Швајцарац је био бољи у свему од Ђоковића, осим у три тај-брејка и коначном резултату. Притом се Србин потрудио да на отворену рану дода још мало соли изјавом да није баш најбоље играо. Таква констатација је класично набијање комплекса, а многи су уверени да Федерер од комплекса болује и то од комплекса у двобојима са Ђоковићем", навео је Бертичевић.

Како је истакао, ствари су прилично јасне у том односу.

"Чак и када Федерер игра фантастично, као у том финалу, пронашао је неке тренутке из којих ће у анализи закључити да је пуцао себи у ногу. Код Ђоковића је ствар потпуно другачија. Понашао се као особа која зна да је то меч који не може да изгуби, а не да се нада да би могао да победи", додао је Бертичевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар