Hrvatski novinar: Novakova izjava?

Klasično nabijanje kompleksa Federeru! Komentator Jutarnjeg lista Neven Bertičević je naveo u tekstu da je Novak Đoković nabio komplekse Rodžeru Federeru u finalu Vimbldona.

Tenis 18.07.2019 | 18:55
Hrvatski novinar: Novakova izjava?
Kako je naveo, tačna je konstatacija da je najtrofejniji igrač u istoriji tenisa doživeo najteži poraz u karijeri u nedavnom završnom meču najprestižnijeg Gren slem turnira.

"Švajcarac je bio bolji u svemu od Đokovića, osim u tri taj-brejka i konačnom rezultatu. Pritom se Srbin potrudio da na otvorenu ranu doda još malo soli izjavom da nije baš najbolje igrao. Takva konstatacija je klasično nabijanje kompleksa, a mnogi su uvereni da Federer od kompleksa boluje i to od kompleksa u dvobojima sa Đokovićem", naveo je Bertičević.

Kako je istakao, stvari su prilično jasne u tom odnosu.

"Čak i kada Federer igra fantastično, kao u tom finalu, pronašao je neke trenutke iz kojih će u analizi zaključiti da je pucao sebi u nogu. Kod Đokovića je stvar potpuno drugačija. Ponašao se kao osoba koja zna da je to meč koji ne može da izgubi, a ne da se nada da bi mogao da pobedi", dodao je Bertičević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar