Звезда: Нема нових компликација, Огњена ускоро буде!

"Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим УЦ, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе", наводе црвено-бели и напомињу да је "мозак и даље благо отечен након трауме".

Кошарка 18.07.2019 | 15:45
Звезда: Нема нових компликација, Огњена ускоро буде!
"Нови прегледи скенером главе и плућа показали су да нема компликација", стоји у новом саопштењу КК Црвена звезда о здравственом стању тешко повређеног кошаркаша, Огњена Кузмића.

Црвено-бели су на званичном порталу објавили да "следи Кузмићево буђење из индуковане коме".

"Клуб се још једном захваљује свима на исказаној бризи за здравствено стање нашег кошаркаша", стоји у тексту објављеном у четвртак око поднева, четири дана након саобраћајне несреће на путу Бањалука - Приједор у којој је репрезентативац Србије задобио тешке повреде лица и груди.

"КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је нашем кошаркашу Огњену Кузмићу, након јучерашње максилофацијалне операције, у четвртак урађен нови детаљан преглед скенером. Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе", наводе црвено-бели и напомињу да је, цитирамо, "мозак и даље благо отечен након трауме".

"Такође, нови прегледи плућа су показали знатно боље резултате, и одлуком лекарског тима Огњен Кузмић ће полако бити пробуђен из стања индуковане коме у којој се налази од недеље када је доживео тешку саобраћајну несрећу. Клуб ће као и до сада наставити свакодневно и у договору са лекарским тимом да информише јавност о здравственом стању репрезентативца Србије и кошаркаша Црвене звезде", стоји на сајту шампиона Србије уз јавно исказану захвалност свима који су пружали и пружају подршку 29-годишњаку из Добоја.

"КК Црвена звезда мтс још једном се захваљује свима који и даље свакодневно изражавају бригу и пружају велику подршку нашем играчу Огњену Кузмићу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар