Zvezda: Nema novih komplikacija, Ognjena uskoro bude!

"Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim UC, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave", navode crveno-beli i napominju da je "mozak i dalje blago otečen nakon traume".

Košarka 18.07.2019 | 15:45
Zvezda: Nema novih komplikacija, Ognjena uskoro bude!
"Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali su da nema komplikacija", stoji u novom saopštenju KK Crvena zvezda o zdravstvenom stanju teško povređenog košarkaša, Ognjena Kuzmića.

Crveno-beli su na zvaničnom portalu objavili da "sledi Kuzmićevo buđenje iz indukovane kome".

"Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša", stoji u tekstu objavljenom u četvrtak oko podneva, četiri dana nakon saobraćajne nesreće na putu Banjaluka - Prijedor u kojoj je reprezentativac Srbije zadobio teške povrede lica i grudi.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom. Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave", navode crveno-beli i napominju da je, citiramo, "mozak i dalje blago otečen nakon traume".

"Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde", stoji na sajtu šampiona Srbije uz javno iskazanu zahvalnost svima koji su pružali i pružaju podršku 29-godišnjaku iz Doboja.

"KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar