Радник ће играти отворен меч

Вечерашњи реванш сусрет преткола УЕФА Лиге Европе између Спартака из словачке Трнаве и бијељинског Радника већ сада наслућује опрезну игру с обије стране. Радник је дошао у Трнаву са предношћу од 2:0 из прве утакмице и нема ту врсту притиска, као што је има и домаћа екипа, потврђује за БН ТВ дугогодишњи интернационалац у Словачкој Јовица Радић

Република Српска 18.07.2019 | 13:33
Радник ће играти отворен меч
“Цјелоупна спортска јавнос овдје у Трнави и уопште у Словачкој била је разочарана резултатом прве утакмице. Они су очекивали лаган пролаз и повољан резултат већ у првој утакмици. Они просто нису имали никакав одговор шта се то догодило у првој утакмици, комплетна екипа била је веома разочарана својим издањем у Бањалуци”, каже  Радић.

Фудбалери Спартака свјесни су да претјерани ризик отвара простор брзоногим нападачима Радника, који би сваку шансу могли да искористе.



“Вечерашњи реванш сусрет бити веома тежак задатак за њих, посебно имајући у виду да су у заостатку два гола у односу на Радник. Словаци вечерас сасвим сигурно неће превише ризиковати у самом почетку. Њихов менталитет је такав да ће стрпљиво чекати сваку шансу и покушати да је искористе што раније. Они су свјесни да их евентуални гол Радника овдје у Трнави практично елиминише из даљег такмичења”, наглашава Радић.

Сусрет између Спартака и Радника почиње вечерас од 20:45 на стадиону “Антон Малатински” чији је капацитет око 20.000 навијача.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нино

18.07.2019 12:55

Сретно Раднику.Вратите нам се као побједници а ако и не буде тако показалисте да знате и мозете.Дрзимо вам палцеве

ОДГОВОРИТЕ